Usiks savus naidniekus nosauc par ņurdētājiem un paskaidro kāpēc (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANIPX

Bijušais absolūtais pasaules boksa čempions pirmā smagā svara kategorijā Oleksandrs Usiks "Instagram" tiešraidē saskārās ar savu naidnieku kritiku, un šoreiz ukrainis atbildi parādā nepalika. 

"Draugi, ziniet, kas jūs kaitina, kas jums nepatīk, kas jūs ved ārā no pacietības? Tas, ka es jūs neievēroju. Man to nevajadzētu darīt. Jūs no kāda kaut ko gaidāt. Ne tieši no manis, bet no kāda vispār. Šādus cilvēkus es saucu par ņurdētājiem. Viņi sūdzas par par savu dzīvi, ka viņiem nekas neizdodas, ka nespēj nopelnīt. Galvenā vaina ir tajā, ka vēlaties miljonu," "Instagram" tiešraidē sacīja Usiks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @boxraw #Undisputed17 #UsykChisora

A post shared by Usyk Aleksandr (@usykaa) on

"Jūs neesat miljona cienīgi, jūs nezināt, kā to iztērēt. Jūs vienkārši sakāt: "Miljons, miljons, miljons!" Patiesībā tas ir ļoti maz. Bet, ja cerat saņemt miljonu, tad nekad dzīvē to neiegūsiet. Tāpēc, ka vēlaties vairāk un neesat apmierināti ar to, kas ir," skaidroja Usiks. 

Usikam nākamā cīņa bija paredzēta 23. maijā Londonā pret Dereku Čizoru no Lielbritānijas, taču koronavīrusa uzliesmojuma dēļ tā nenotiks paredzētajā laikā.

33 gadus vecais Usiks ir nepārspēts, viņš 17 cīņās izcīnījis 17 uzvaras. Ukrainas bokseris sagādājis arī vienīgo zaudējumu karjerā Mairim Briedim.

Usiks ir bijušais absolūtais pasaules čempions pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem), bet tagad viņš karjeru turpina smagsvaros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✔️Training moments #usykchisora #trainingcamp #ukraine

A post shared by Usyk Aleksandr (@usykaa) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu