Futbolistam Prijovičam piespriests trīs mēnešu mājas arests (1)

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Serbijas izlases futbolists Aleksandrs Prijovičs saņēmis trīs mēnešu mājas arestu par ārkārtas stāvokļa neievērošanu koronavīrusa Covid-19 pandēmijas apstākļos, svētdien ziņoja serbu tabloīds "Blic".

Saūda Arābijas kluba "Al Ittihad" uzbrucējs tika arestēts piektdienas pēcpusdienā par noteikumu pārkāpšanu, kas aizliedz pulcēšanos grupās, kas lielākas par pieciem cilvēkiem. Viņš arestēts kopā ar vairāk nekā duci cilvēku, kas apmeklēja improvizētu ballīti Belgradas viesnīcā.

Prijovičs atzina savu vainu Belgradas prokuratūrā apmaiņā pret maigāku sodu dienu vēlāk. Viņa sods vēl ir jāapstiprina tiesā.

29 gadus vecais Prijovičs ar četrarpus gadu ilgu 19,25 miljonus eiro lielu līgumu, kas ir spēkā no pagājušā gada janvāra, ir bagātākais serbu spēlētājs.

Saskaņā ar svētdienas "Blic" "Al Ittihad" ir neapmierināti ar Prijoviča sniegumu, taču viņa līgums ir garantēts un var tikt izbeigts bez atkāpšanās naudas vien tad, ja viņš kaitē kluba tēlam.

Ziņojumā tiek spekulēts, ka arestu un sodu Saūda Arābijas puse var izmantot kā iemeslu atlaist Prijoviču bez kompensācijas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu