Tiešraides arhīvs: preses konference pēc sadarbības padomes sēdes (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Krišjānis Kariņš
Krišjānis Kariņš Foto: Valsts kanceleja

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa vadībā šodien, 6. aprīlī, notika valdības koalīcijas partneru sadarbības sanāksme, pēc kuras plānota attālināta preses konference.

Sēdes darba kārtība liecina, ka tajā tiks izskatīti jautājumi, kas saistās ar Rīgas domes vēlēšanām, Saeimas darba kārtību ārkārtējās situācijas apstākļos, kā arī Ministru prezidenta ziņojums par rīt gaidāmās Ministru kabineta sēdes darba kārtību.

Kā ziņots, no 17.marta Latvijā atcelti starptautiskie pasažieru pārvadājumi caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu, izņemot pasažieru pārvadājumus ar valsts gaisa kuģiem un militāro transportu.

Tāpat no 17.marta aizliegta personu un transportlīdzekļu pārvietošanās caur lidostu, ostu, dzelzceļa un autoceļu Eiropas Savienības ārējās robežas robežšķērsošanas vietām, kā arī robežšķērsošanas vietās, kas paredzētas vietējai pierobežas satiksmei, izņemot kravu pārvadājumus.

Vienlaikus Latvijas valstspiederīgajiem un ārzemniekiem, kuru pastāvīgā dzīvesvieta ir Latvijā, atļauts atgriezties Latvijā caur minētajām robežšķērsošanas vietām. Tāpat ārzemniekiem atļauts caur tām no Latvijas izceļot.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu