Uz šosejas negaidīti uzliesmo auto; to glābt vairs nav iespējams

Materiāls metāllūžņiem
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Brauciens pa šoseju starp Sloku un Talsiem kādam vīram negaidīti aprāvās pie Ķesterciema, jo viņa vadītais Volkswagen Passat pēkšņi sāka dūmot un spēkratu steigšus nācās pamest.

Brauciena laikā automašīnai pēkšņi pazuda jauda un jau brīdi vēlāk auto aizmugurē sāka mutuļot melni dūmi, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Es braucu uz bankomātu pēc naudas. Viena svece nestrādāja un izpūtēja truba jau bija pēdējā stadijā. Bet acīmredzot sākās no apakšas. Bija sprādziens. Vai tur izpūtēja trubā bija sadzīta degviela... Sāka degt aizmugurējais sēdeklis no bagāžnieka puses. Attaisīju durvis un bagāžnieku vaļā. Un man tāds mazs ugunsdzēšamais aparātiņš, kas neko neizdarīja. Tad jau sieva teica, ka "tev taču apakšā deg". Tur jau sākās pamatīga liesma," stāsta auto saimnieks Aldis.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Automašīnu jau pilnā platībā plosīja uguns, kad pie tās piebrauca ugunsdzēsēji. Spēkrats vairs nebija glābjams, un pēc uzcelšanas uz evakuatora tas aizvests uz metāllūžņiem. Līdz galamērķim Aldim jau nācās braukt ar sabiedrisko transportu, lai gan, pēc paša teiktā, sieva viņu no tā iepriekš atrunājusi, lai neatvestu mājās "ķīnieti", ar ko domāts koronavīruss SARS CoV-2.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu