Komandējumu nodrošināšanai būs vairāki prāmju reisi no Latvijas uz Vāciju un Zviedriju (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) devis atļauju vairākiem prāmju reisiem no Latvijas uz Vāciju un Zviedriju uzņēmējiem komandējumu nodrošināšanai,   pavēstīja ministrs.

Informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā liecina, ka trešdien, 8.aprīlī, "StenaLine" prāmis veiks reisu no Ventspils uz Nīneshamnu Zviedrijā. Prāmis izbrauks 8.aprīlī plkst.23.59 un ieradīsies galamērķī 9.aprīlī plkst.7.30.

Arī ceturtdien, 9.aprīlī, plkst.10 "StenaLine" prāmis izbrauks no Ventspils uz Nīneshamnu, kur ieradīsies 9.aprīlī plkst.17.30. 

Savukārt piektdien, 10.aprīlī, paredzēts "StenaLine" prāmja reiss no Liepājas uz Trāvermini Vācijā. Tas izbrauks plkst.10 un ieradīsies galamērķī 11.aprīlī plkst.12.

Visi trīs prāmju reisu prioritāri paredzēti uzņēmumu darbiniekiem, kas saņēmuši Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atļauju darbam ārvalstīs pasūtījuma izpildei vai kam nepieciešams atgriezties Latvijā (komandējums).

Savukārt pirmdien, 13.aprīlī, plkst.8.30 paredzēts reiss Nīneshamna-Ventspils. Prāmis Ventspils ostā piestās 13.aprīlī plkst.19. Šajā reisā paredzēti pasažieru pārvadājumi tikai ar darba devēju noformētām atļaujām no LIAA.

Jau ziņots, ka līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 slimības izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojumu.

Tostarp ir atcelti starptautiskie pasažieru pārvadājumi caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu, izņemot pasažieru pārvadājumus ar valsts gaisa kuģiem un militāro transportu. Taču ar satiksmes ministra atļauju var tikt pieļauti izņēmumi un pēdējās pusotras nedēļās Latvijā ielidojuši vairāki desmiti repatriācijas avioreisu, kā arī ienākuši prāmju reisi.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu