Padomi mīlas spēlēm pa telefonu jeb kaisle karantīnā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Kādēļ cilvēki nodarbojas ar erotiskām sarunām un rotaļām? Iemesli ir visai vienkārši saprotami - šāds kontakts izslēdz risku gan saslimt ar STS, gan palikt stāvoklī, turklāt kaisles pilnas sarunas bieži vien spēj uzkurināt fantāziju pat vairāk nekā īsts akts, vēsta portāls "Postimees".

Šo praksi jau sen piekopj pāri, kuri nav spējīgi būt kopā attāluma dēļ, taču joprojām vēlas izbaudīt mīlestības ne tik platonisko pusi. 

Šādām sarunām ir nepieciešams ne tikai labs telefona signāls, bet arī uzticība, savukārt bauda tiek gūta no jutekliskākā orgāna cilvēka ķermenī - smadzenēm.

Erotiskas sarunas tāpat ļauj dalīties ar savām slēptākajām fantāzijām bez spiediena tās īstenot dzīvē.

Nesarežģī

Sākotnēji mīlēšanās pa telefonu šķiet biedējoša, taču tas nav nekas nepārvarams. Par šo aktu nav nepieciešams pārlieku domāt un to pārdomāt - piezvaniet partnerim pirms gulētiešanas vai neilgi pēc pamošanās.

Guļot gultā, atklājiet savam mīļotajam cilvēkam, kā jūtaties un ko darītu, ja viņš būtu blakus.

Klusums bieži ir zelta vērtē

Sekss pa telefonu nenozīmē to, ka abiem partneriem visu laiku ir jārunā. Kad lietas "iekarst", paklusējiet, ļaujot partnerim dzirdēt tikai elpu otrā klausules galā. Aktivizējiet iztēli.

Priekšskats

Lai noskaņotu sevi un savu partneri pikantai sarunai, pirms tās nosūtiet viņam pāris erotiskas bildes. Tām nav jābūt kailbildēm - varat uzvilkt kārdinošu veļu vai vienkārši aizsūtīt kādu estētiski glītu ķermeņa daļas bildi.

Neaizmirstiet rotaļlietas

Mīlēšanās pa telefonu neizslēdz arī sevis apmierināšanu ar pieaugušo rotaļlietām - tas šo pieredzi var padarīt vēl intensīvāku un pastiprināt tuvības izjūtas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu