Dzērājšoferis-viltnieks no policistiem nolemj paslēpties uz aizmugurējā sēdekļa

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Apstāklis, ka ap pusnakti ļaudis parasti jau ir devušies pie miera, bariņam jauniešu nebija pietiekams, lai Daugmalē nevizinātos savās automašīnās un nerībinātu mūziku. Daugmales iedzīvotājiem kādā brīdī mērs bija pilns un viņi vērsās pie policistiem, lai viņi tiktu galā ar pilsētiņā spietojošajiem jauniešiem.

"Izbraucām uz izsaukumu un, tuvojoties bibliotēkai, pamanījām aizdomīgu automašīnu, kas mums ļoti lēnām brauca pretī un nogriezās pie bibliotēkas. Nogriezāmies līdzi viņiem. Apstājoties blakus, bija redzams, ka pasažieris sēž savā vietā, bet vadītājs ir pārrāpies uz aizmugurējos sēdekli. Vēl bija redzamas kājas," stāsta Reģionālās Pašvaldības policijas darbinieks Lauris Kazāks.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Acīm redzami iereibušais vīrietis, kuru policisti vēl tik tikko bija redzējuši pie BMW stūres, atteicās atzīties, ka pilotējis auto, kā arī nevēlējās iepūst alkometrā, tādēļ Reģionālās Pašvaldības policijas vīri kopā ar ceļu policistiem devās uz ekspertīžu centru, kurā vīrietis gan piekrita nodot asinsanalīzes.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tās uzrādīja, ka šoferis pie stūres sēdies gandrīz divu ar pusi promiļu reibumā. Līdz ar to vīrietim draud četrus gadus ilgs kājāmgājēja statuss, kā arī būs jāsamaksā branga soda nauda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu