#paliecmājās ⟩ Tiešraides arhīvs: Dīvānkoncerts kopā ar "Riga Reggae" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Dīvānkoncerts piektdienas vakarā kopā ar "Riga Reggae"
Foto: Dīvānkoncerts piektdienas vakarā kopā ar "Riga Reggae" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Turpinot piedāvāt jēgpilnas izklaides iespējas vispārējas pandēmijas laikā, kad lielu daļu laika esam spiesti pavadīt mājās, TVNET turpina koncertu tiešraižu ciklu. Atgādinām, ka pirmā grupa, kas mūs priecēja ar savu sniegumu marta izskaņā, bija modernā roka apvienība "Indygo", pagājušo otrdien mūs priecēja Lauris Valters, 3. aprīlī grupa "Laime pilnīga", bet 7. datumā Ozols. Šonedēļ koncertvakaru piektdien, 10. aprīlī, plkst. 19 turpināja regeja grupa "Riga Reggae".

Apvienība "Riga Reggae" sevi uz skatuves pieteica 2014. gadā un kopš tā laika kļuvusi par aktīvāko sava žanra pārstāvi Latvijā. Grupa parasti muzicē sešu vīru sastāvā, izpildot gan savas, gan citu autoru kompozīcijas. Nereti projekta līderi Horens Stalbe, savulaik populārās grupas «F..k Art» dalībnieks, un Speiss ("Oranžās brīvdienas") sniedz akustiskus koncertus, kā arī abi ir aktīvi dīdžeji, kuri atskaņo regeju dažādos pasākumos un klubos.

Plašāku atpazīstamību grupa ieguva 2017. gada vasarā, izdodot debijas video dziesmai "Zvans pie durvīm", kas daudz atskaņota Latvijas radiostacijās un ilgu laiku atradās to topu augšdaļā, kā arī pēc dalības konkursā "Supernova 2018". 

Plānots, ka koncertsērija turpināsies regulāri - divas reizes nedēļā. Katru otrdienu un piektdienu.

Pirmā grupa, kas mūs priecēs uzreiz pēc Lieldienu brīvdienām, 14. aprīlī plkst. 19 būs muzikālā apvienība "CoCo Orchestra", kurai pievienosies mūziķis un dziesmu rakstnieks Kārlis Būmeisters.

Kārlis Būmeisters
Kārlis Būmeisters Foto: publicitātes

Koncertus palīdz realizēt pasākumu tehniskā nodrošinājuma kompānija "3S".

Arhīvs: regeja grupa "Riga Reggae" (foto un video).

Arhīvs: Ozols (foto un video).

Arhīvs: "Laime pilnīga" (foto un video).

Laura Valtera koncerta ieraksts. (foto un video)

Grupas "Indygo" koncerta ieraksts (foto un video).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu