Skaistumkaralienes kronis pret pandēmijas ārstes ķiteli

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Caters News Agency/Scanpix, AP/Scanpix

"Mis Anglija 2019" uzvarētāja Bhaša Mukerdži Covid-19 pandēmijas laikā titulu un kroni nolikusi malā, atgriežoties pie savas ārstes profesijas, kura specializējas tieši elpceļu slimību un problēmu gadījumos. 

Bhaša Mukerdži veica jaunākā ārsta pienākumus, bet savu karjeru pārtrauca, kad dzīvi saistīja ar skaistumkonkursiem. 

Foto: EPA/Scanpix

Pēc uzvaras konkursā "Mis Anglija" Bhaša Mukerdži startēja arī konkursā "Miss pasaule". Pēc konkursiem viņas plānos bija ceļot, piedaloties vairākos labdarības pasākumos, jo tika iecelta par vairāku labdarības organizāciju vēstnieci. Viņa bija apsolījusi ārsta formu līdz augustam nomainīt pret skaistumkaralienes, labās gribas vēstneses titulu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

"Mani aicināja uz Āfriku, Turciju, pēc tam uz Indiju, Pakistānu un vairākām citām Āzijas valstīm, lai es tur būtu vēstniece dažādos labdarības darbos," viņa stāstīja CNN.

Tomēr notikušais izskatīgajai Lielbritānijas pilsonei lika izvēlēties palīdzēt pandēmijā cietušajiem un atgriezties dzimtajā Anglijā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

Viņa sacīja CNN, ka tas nav pareizi nēsāt Mis Anglijas kroni un titulu pat humānās palīdzības dēļ, kamēr cilvēki visā pasaulē mirst no koronavīrusa un viņas kolēģiem pietrūkst atbalsta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Bhasha Mukherjee (@bhasha05) on

"Kad tu veic labdarības pasākumus ārzemēs, tev ir jāuzliek kronis, jāgatavojas, jāizskatās skaisti... Bet es gribēju atgriezties mājās. Gribu doties taisnā ceļā uz darbu," par šī brīža sajūtām izsakās Bhaša. "Es jutu, ka tas ir tas, par ko es ieguvu šo medicīnas grādu. Nav labāka laika, lai es būtu Mis Anglija un palīdzētu Anglijai tādā spiedīgā brīdī!"

Tiesa, pēc atgriešanās dzimtenē Bhašai vēl aptuveni divas nedēļas jāpavada pašizolācijā, un tikai tad viņa varēs atsākt ārstes darbu Pilgrimas slimnīcā, Bostonā, Anglijas austrumos. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu