Valmierā aiztur pārgalvīgu motociklistu, kurš bēgot ielec Gaujā (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ilustratīvs attēls

Pirmdien pusdienlaikā Valmierā uz Vanšu tilta aizturēts kāds 1991.gadā dzimis motocikla vadītājs, kurš pārvietojies ar transportlīdzekli bez vadītāja apliecības, turklāt bēdzis no policijas un fiziski pretojies.

7.aprīļa pusdienlaikā policijā tika saņemta informācija, ka Valmierā kāds vīrietis ar motociklu braukā pa Sajūtu takas parka teritoriju. Policisti minēto motociklistu pamanīja un apturēja uz gājēju tilta Valmierā. Vīrietis metās bēgt un ielēca Gaujā.

Tomēr peldus aizmukt neizdevās, un policists bēgli sagaidīja otrā upes krastā. Motocikla vadītājs pretojās aizturēšanai, nepakļāvās policista likumīgai prasībai pārtraukt likumpārkāpumu, kā arī vērsa fizisku spēku pret amatpersonu. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts medicīnas iestādē narkotisko un psihotropo vielu lietošanas fakta pārbaudei. Jāpiebilst, ka vīrietis vadīja motociklu bez valsts reģistrācijas numura zīmēm, bez aizsargķiveres, kā arī bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Viņš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem.

Šobrīd motocikla vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols un tiks lemts par kriminālprocesa sākšanu.

Valsts policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri nepalika vienaldzīgi un, redzot likuma pārkāpēju, nekavējoties ziņoja policijai. Tāpat Valsts policija aicina iedzīvotājus būt prātīgiem un ievērot ceļu satiksmes noteikumus, atgādinot, ka bezatbildīga rīcība var apdraudēt ne tikai savu, bet arī apkārtējo cilvēku drošību.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu