Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 9. aprīlim.

AUNS Paredzama saspringta, taču ražīga diena. Iegūsi vērtīgas zināšanas, spēsi izveidot kontaktus, kuri noderēs jau tuvākajā nākotnē. Attiecībās ar mīļoto cilvēku var iezagties neliela greizsirdība, privātīpašnieciskums.

VĒRSIS Saasinātā atbildības izjūta var traucēt mierīgi īstenot iecerētos darbus, liks satraukties par dažādiem sīkumiem. Attiecībās ar līdzgaitniekiem esi draudzīgāks, atturies no kritizēšanas.

DVĪŅI Panākumi būs atkarīgi no dažādiem blakus apstākļiem, un tos ietekmēt tev nebūs pa spēkam. Var būt problēmas juridiskajā lauciņā, tomēr nopietnas sekas tās neradīs. Centies atslogot nervu sistēmu.

VĒZIS Var saasināties cīņa par līdera pozīcijām. Iespējams, par sevi liks manīt asākie konkurenti. Esi godīgs un objektīvs attiecībā pret sevi un apkārtējiem, nepieņem vēlamo par esošo, saglabā vēsu prātu.

LAUVA Neļauj slinkumam sevi iekārdināt, parūpējies, lai iesāktais tiktu novests līdz galam! Naudas lietas vēlamāk kārtot dienas pirmajā pusē, pēcpusdienā labāk padosies monotons darbs.

JAUNAVA Nešausti sevi ar visādām muļķīgām iedomām, pārmetumiem. Sāc rītu ar to, ka paslavē, nevis nepārtraukti domās kritizē sevi. Neapslāpē sevī pozitīvās emocijas, jo tās palīdzēs pārvarēt grūtības!

SVARI Enerģētiski spēcīga diena, kas nozīmē – būs iespēja daudz ko paveikt un tikpat labi salaist grīstē, ja pieļausi kļūdas. Ieteicams visu vairākkārtīgi pārdomāt, pirms ķeries pie lietas.

SKORPIONS Ja vēlies paātrināt savu paaugstināšanu amatā, sāc lūkoties pēc jauniem un enerģiskiem partneriem. Neiedziļinies svešās problēmās, tā vietā labāk tiec galā ar bērnu vai vecāku ķibelēm.

STRĒLNIEKS Jo mierīgāks būsi, jo sekmīgāk izvairīsies no dažādām likstām. Nosvērtība palīdzēs ne vien pieņemt pareizos lēmumus, bet arī iegūt apkārtējo labvēlību. Dienas izskaņu velti laulātajam.

MEŽĀZIS Atver savu sirdi labajām emocijām, tās sliktās dzen prom no sevis, cik vien tālu var! Dienas izskaņā apčubini mājiniekus, nopērc vai pagatavo pats viņu iemīļotos kārumus.

ŪDENSVĪRS Darba lietu risināšanā tev var nākties lūgt pieredzējušu kolēģu padomu. Nepārvērtē savas iespējas, pārgalvība dārgi maksās! Neradi papildu slodzi organismam, neliedz sev pilnvērtīgu atpūtu!

ZIVIS Jaunie sadarbības partneri var piedāvāt izdevīgu darījumu. Bet tu neizprotamu apsvērumu dēļ vilcināsies teikt galavārdu. Neļauj sevi iespaidot, paļaujies tikai un vienīgi uz savām izjūtām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu