#paliecmājās ⟩ Dženija Meja un sejas joga (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes, Depositphotos

Rubrikas "#paliecmājās smuka" nākamā viešņa ir dziedātāja Dženija Meja (Jenny May). Lūk, kāds ir viņas skaistuma noslēpums!

"Vislabākā smukuma recepte man pašai pēdējā laikā ir sejas joga. Ja pareizi visu dara, var atbrīvoties no mazajām krunciņām un patiešām uzlabot sejas formu. Ar gadiem sejā var rasties izmaiņas, citām noslīd vaigi, parādās nelieks dubultzods, mīmikas krunciņas dažādās sejas daļās. Tad izmēģināju sejas jogu," par savu jaunatklājumu stāsta Dženija Meja. 

Sejas joga jeb masāža izpaužas tā, ka tiek masēti konkrēti sejas zonas punkti. Ādas stiepšana efektīvi atslābina saspringtos muskuļus un nogurušos nervus. Šīs stiepšanās darbības veicina normālu un veselīgu asins, skābekļa un citu būtisku uzturvielu cirkulāciju un sadali sejas ādas zonās. Tas samazina spiedienu vietās, kur ir iestrēgusi limfa, kam nav iespējams pareizi cirkulēt.

Obligāti ir jāievēro virziens, kurā masējam, un nepārcensties ar spēku.

Tāpat ar pašu sejas muskulatūru jāizpilda dažādi vingrinājumi, kas uzlabo sejas liftingu.

Sejas masāža ir ļoti efektīva, ja vēlaties izskatīties jaunāka. Sejas masāža pret novecošanos ir labākā lieta, ko varat darīt, lai izskatītos jauna un skaista, - tas padarīs jūsu ādu mirdzošu

Kur skatīties?

Nejauši internetā pamanīju kādu dāmu, TV personību un vairāku dzīvesstila grāmatu autori Umu Gošu, kurai ir 51 gads, bet izskatās kā divdesmitgadniece. Viņai ir sastādīts vesels vingrinājumu komplekss, ko veikt. Vingrinājumus var atrast arī Youtubā. Viss, kas jums nepieciešams, ir dažas minūtes šim jauneklīgajam izskatam! 

Sejas jogas video

Sejas ādas pašmasāžas video (2-3 minūtes)

Atklājums

Nav jāiet pie ķirurgiem un citiem sejas uzlabotājiem, to varam paši saviem spēkiem. Kā reiz tagad, esot mājās, izmēģināju un esmu ļoti apmierināta ar rezultātu! Turklāt sejas jogas pozas dažreiz ir tik smieklīgas, ka noteikti uzlabos ne vien tavu, bet arī apkārtējo omu!

Foto: publicitātes
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu