Kā ārkārtējā situācija skārusi aktieri Andri Buli? (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Kalmēns

Covid-19 krīze ir ietekmējusi arī daudzas pašmāju slavenības, tai skaitā mūziķus un aktierus. Dailes teātra aktieris Andris Bulis izdevumam "Vakara Ziņas" pastāstīja, kā viņš pārdzīvo šo laiku.

Aktieris norādīja, ka viņam aizvadītais mēnesis nav bijis radošs. "Es teiktu, ka šis ir neziņas laiks ar lielo N burtu. Es nezinu, ko es vēl citu varētu darīt savos 37 gados?" - prāto Bulis.

Viņš atklāj, ka uz skatuves un filmās var nospēlēt dažādu profesiju pārstāvjus, taču pats nezina, kas cits, ja ne aktieris, varētu būt. Tiesa, viņš nākotnē raugās pozitīvi. "Esmu ļoti liels optimists. Ceru, ka tas, kas ir tagad, drīz beigsies un viss atgriezīsies. Ja ne tikpat labi, ja ne labāk, tad citādi," norādīja Bulis. 

Tomēr aktieris nenoliedz, ka var pienākt brīdis, kad jādomā par jauniem peļņas veidiem: "Jā, ir iestājies vērtību pārvērtēšanas laiks. Diemžēl. Par profesijas maiņu neesmu domājis. Bet, kā citādi izpausties, būs jādomā."

Atgādinām, ka Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā izsludinātā ārkārtējā situācija pagarināta līdz 12. maijam. Valdībai ir tiesības neierobežotu skaitu reižu lemt par ārkārtējās situācijas pagarināšanu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu