#paliecmājās ⟩ Tiešraides arhīvs: Dīvānkoncerts ar "CoCo Orchestra" un Kārli Būmeisteru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

Turpinot piedāvāt jēgpilnas izklaides iespējas vispārējas pandēmijas laikā, kad lielu daļu laika esam spiesti pavadīt mājās, TVNET turpina koncertu tiešraižu ciklu. Pirmā grupa, kas mūs priecēja uzreiz pēc Lieldienu brīvdienām, 14. aprīlī plkst. 19 bija muzikālā apvienība "CoCo Orchestra", kurai pievienojās mūziķis un dziesmu rakstnieks Kārlis Būmeisters.

"CoCo Orchestra" ir muzikāli izglītotu un pieredzējušu mūziķu apvienība, kas kopš 2007. gada ir krājusi pieredzi privātu un korporatīvu pasākumu dzīvās mūzikas nodrošināšanā. 

Savukārt Kārlis Būmeisters, pazīstams arī kā Kaža, savā mūziķa karjerā pazīstams ar ilggadējo dalību grupās "Dzeguzīte" un "Putnu balle". Veiksmīgi darbojies savā solo projektā Kaža, kā arī kopā ar Valteru Frīdenbergu, pārstāvot Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, finālā izcīnījis godpilno 5. vietu. 

Plānots, ka koncertsērija turpināsies regulāri - divas reizes nedēļā. Katru otrdienu un piektdienu. Nākamos mūziķus izziņosim īsu brīdi pirms katras koncerta tiešraides. Patīkamu klausīšanos!

Koncertus palīdz realizēt pasākumu tehniskā nodrošinājuma kompānija "3S".

Arhīvs: Ozols (foto un video).

Arhīvs: "Laime pilnīga" (foto un video).

Laura Valtera koncerta ieraksts. (foto un video)

Grupas "Indygo" koncerta ieraksts (foto un video).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu