Piektdienas horoskops: kas tevi gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 10.aprīlim.

AUNS Nebūs noskaņojuma sākt atklātu cīņu par ietekmes sfērām, tādēļ izvēlēsies mierīgākas nodarbošanās. Iespējams, ka tieši šī taktika vēlāk palīdzēs gūt daudzsološus panākumus! Sargā savu naudas maku.

VĒRSIS Pirms sāc jaunus darbus, rūpīgi apsver, vai varēsi novest līdz galam jau iesāktos. Ja jūties nedrošs, vērsies pēc padoma pie šefa. Vairāk laika un uzmanības velti atvasīšu skološanai, viņu uzvedībai.

DVĪŅI Atliks kādam izteikt piezīmi tavā virzienā, kad maisam gals būs vaļā un tracis būs kā likts. Esi paškritiskāks, iespējams, ka apkārtējiem ir taisnība! Lieko spriedzi palīdzēs noņemt sportiskas aktivitātes.

VĒZIS Tie Vēža zīmes pārstāvji, kuri rēķināsies ar smagu un uzcītīgu darbu, gūs vislielākos panākumus! Attiecībās ar ģimenes locekļiem pacenties būt nedaudz iecietīgāks, it sevišķi pret atvasītēm.

LAUVA Darba lietām veiksmīgāks būs rīta cēliens, pēcpusdienā nespēsi īsti koncentrēties un tamdēļ vari pieļaut kļūdas. Dzīvesprieku vairos ģimenes locekļu rūpes par tavu labklājību, labsajūtu.

JAUNAVA Bagātini profesionālās zināšanas, jo tās pavisam drīz var noderēt praksē. Atvasītes var padarīt tevi vai mēmu, izrādot savu jauno ģērbšanās stilu. Saskarsmē ar mīļoto būsi maigs un iejūtīgs.

SVARI Lai arī kādi būtu tavi šodienas plāni, tu tos noteikti īstenosi! Tomēr neaizmirsti arī par kolēģiem, novērtē viņu ieguldījumu, nežēlo uzslavas. Vakaru pilnībā veltīsi laulības dzīvei.

SKORPIONS Ceļā uz panākumiem diemžēl vari sastapties ar meistarīgi izliktām lamatām, kuras dienas notikumus nedaudz aizkavēs, bet būtisku ļaunumu neradīs. Netērē savu laiku, domājot par atriebību!

STRĒLNIEKS Ja vien būs nepieciešams, ar vieglu roku nojauksi vecos, sagruvušos negāciju pilnos mūrus un sāksi veidot savu nākotni no baltas lapas. Jau tuvākajā nākotnē var mainīties tavs paziņu loks.

MEŽĀZIS Necenties steidzināt notikumu gaitu, esi pacietīgāks, tad arī veiksme no tevis nenovērsīsies! Ja nepieciešams materiāls vai morāls atbalsts, labāk meklē to pie ģimenes locekļiem.

ŪDENSVĪRS Daudz kas dienas gaitā tiks aizmirsts un, iespējams, pat nozaudēts. Pats būsi pārsteigts par sev tik neraksturīgo uzvedību. Neveic darbus, kuros nepieciešama pastiprināta koncentrēšanās.

ZIVIS Tu sevi īpaši neapgrūtināsi, drīzāk gan pretēji, lūkosi, kā ātrāk tikt prom no darba, lai darītu to, kas patiesi iet pie sirds. Vakarā atturies no trekniem ēdieniem, citādi naktī mocīsies ar vēdergraizēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu