Baltijas valstīs samazinās autogāzes cena

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saistībā ar "Covid-19" ierobežošanu, degvielas uzpildes stacijā "Circle K" uzstādīti aizsargstikli, kas norobežo pircējus no pārdevēja
Saistībā ar "Covid-19" ierobežošanu, degvielas uzpildes stacijā "Circle K" uzstādīti aizsargstikli, kas norobežo pircējus no pārdevēja Foto: Evija Trifanova / LETA

Pagājušajā darba nedēļā visās Baltijas valstu galvaspilsētās samazinājās autogāzes cena, savukārt 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenām atšķirīgas tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati. 

Dārgākais benzīns šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saruka par 3,7% - līdz 1,044 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena samazinājās par 4% un pēdējā darba dienā maksāja 0,954 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 0,945 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,4% - līdz 0,905 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 4% un sasniedza 1,199 eiro atzīmi par litru. Vienlaikus dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un nedēļas beigās maksāja 1,239 eiro par litru.

Vislielākais autogāzes cenu kritums bija Tallinā, kur tā kritās par 14,4% un maksāja 0,599 eiro par litru. Rīgā autogāzes cena samazinājās par 3,7% - līdz 0,525 eiro par litru, bet Viļņā tā saruka par 3,6% - līdz 0,423 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu