Restaurēts Latvijā: Timrots sēžas Indianas Džonsa moča sedlos (7)

Ātruma Cilts video
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šoreiz raidījuma rubrikā "Bez ABS" pirmo reizi stāsts par motociklu – Vācijas mašīnbūves 1938. gada meistardarbu gluži kā no piedzīvojumu filmām par Indianu Džonsu. Ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju TVNET piedāvā sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

Ātruma Cilts rubrikā "Bez ABS" viesojas Māris Vīgants, kurš paša spēkiem, ar teju 100% līdzību atjaunojis Vācijas pirmskara ražojumu – 1938. gada DKW NZ350 motocikla modeli. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Māris ir pazīstams kā sporta formulu restaurators, tāpēc Pauls Timrots aicinājis viņu uz sarunu par to, kas mudināja meistaru pievērsties divu riteņu braucamrīkiem un kā iespējams tikt pie šādas vērtības. 

Māris gan pats sevi uzskata par atjaunotāju un močiem pievērsies tikai pēdējos septiņus gadus. Ir skaidrs, ka tie aizņem mazāk vietas, bet atjaunošanas procesā ir jāsalāgo braukšanas iespējas un vēsturiskās vērtības, detaļas meklējot visā Eiropā.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

DKW mehāniskais starteris neliek vilties un Pauls dosies izbraukumā ar leģendāro spēkratu. Kā tas turas uz ceļa un cik cienījamu ātrumu izdosies attīstīt, skatītājiem būs iespēja uzzināt jaunajā raidījuma sērijā. 

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu