#paliecmājās ⟩ Stiprini attiecības karantīnā jeb 9 mājas randiņu idejas (1)

Elīna Zvirbule
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Kā tu domā, vai rudenī mūs gaida ziņas par bēbīšu bumu vai tomēr ziņa, ka šķirto laulību skaits pārspēj visus rekordus? Sākumā visi sajūsminājās par brīvdienām un iespēju pabūt kopā ar ģimeni, bet jau pavisam drīz iezīmējās šīs situācijas zemūdens akmeņi. 

Tomēr mans stāsts nav par to. Lai nepievienotos to cilvēku lokam, kas spiesti iedziļināties šķiršanās un mantas dalīšanas niansēs, tiek ieteikts izmantot šo laiku, lai stiprinātu attiecības. Tā sakot, veikt attiecību tehnisko apkopi. Ja jau esat nonākuši tādā situācijā, tad izmantojiet tās dotās iespējas.

Ko? Mēs taču jau tā pavadām kopā laiku! Gandrīz pilnīgi nešķirami. Un sākam krist viens otram uz nerviem.

Bet tā jau risinās viena liela daļa romantisko komēdiju, kad divi svešinieki, apstākļu spiesti, pavada kopā aptuveni nedēļu. Tik vien kā esam viens ar otru pazīstami jau vairāk kā 25 gadus, un mūsu “brīvdienas “ sākās 13., melnajā piektdienā, jau pirms četrām nedēļām. Tomēr, mainot nelielus akcentus, viss ir iespējams!

Ja arī jūs esat piespiedu brīvdienās ar mīļoto, tad izmantojiet laiku randiņiem!

Rīta randiņš gultā

Man ļoti patīk nesteidzīgi un vēli rīti. Vīrs gan mostas agri un paspēj ne vien doties rīta skrējienā, bet arī pagatavot man kafiju ar pienu. Tā nu mums ir rīta randiņš gultā, kad pļāpājam par visādiem niekiem un dienas plāniem. Šādi rīti dod sajūtu, ka kaut kas ir stabils un nemainīgs!

Deju ballīte diviem

Kad jūs pēdējo reizi bijāt uz dejām? Es – ļoti sen! Kustības un ritms nāks par labu ķermenim un noskaņojumam! Tagad mūziku savos apartamentos var klausīties dzīvajā no pasaules klases dīdžejiem.

Spēļu vakars

Ja vīrs grib mani iepriecināt, tad mēs spēlējam kāršu spēli “Džokers”. Es tajā vienmēr uzvaru. Mūsu ģimenes draugi mums pielipināja galda spēļu vīrusu, par ko esam dikti priecīgi! Tagad cītīgi atjaunojam iemaņas dažādās spēlēs! Bija jau aizmirsies, cik forši tas ir!

Sportiskais randiņš

Vai ir kāds sporta veids, kas jums abiem iet pie sirds? Šobrīd ir ideāls laiks riteņbraukšanai. Bet var doties mazliet ātrākā pastaigā vai izpildīt kādus formu uzturošus vingrojumus kopā.

Foto: Unsplash

SPA randiņš

Nevaru iedomāties labāku laiku relaksējošai masāžai vai pirts vakaram. Grāmatā “Baudas kods” (www.baudaskods.lv) aprakstu, kā viegli iemācīties veikt dažādas masāžas mīļotajam cilvēkam!

Vakars diviem

Saposties, uzvilkt kādu īpašu tērpu un parūpēties par krāsotām lūpām un vienkāršu, bet sakoptu frizūru, un pavakariņot sveču gaismā. Lai ir pa skaisto.

Laiks kultūrai

Gribējāt aizceļot uz Vīni vai Milānu un baudīt pasaules līmeņa mākslu? Tagad var kopā virtuāli pabūt kādā pasaulslavenā operā, teātrī vai muzejā.

Dodamies dabā

Ja vien ir tāda iespēja un patīkams laiks, dodamies dabā! Latvijā ir tik daudz lielisku vietu, kur ir visai maz iespēju satikt vēl kādu! Paņemiet līdzi termosu ar karstu tēju un ugunskura desiņas!

Foto: Unsplash

P.S. Randiņš ar sevi

Nekas dzīvē, jo īpaši tagad, tā nepalīdz, kā laiks sev! Vismaz 10 minūtes dienā pieder tikai man. Varu tās klusumā pavadīt arī vannasistabā. Bet vēl labāk, ja izdodas izbrīvēt 30 minūtes, tad dzīve izskatās daudz rožaināka un attiecībām ar mīļoto tās nāk tikai par labu!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu