Latvijas Valsts ceļi brīdina par šodien sagaidāmu braukšanas apstākļu pasliktināšanos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Otrdien daudzviet Latvijā ir iespējams sniegs, tāpēc autovadītāji tiek aicināti būt īpaši piesardzīgiem, jo snigšanas laikā ceļi būs slideni, brīdina "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Līdz ar dzestru nakti šorīt vietām bija manāms apledojums. Kā pārliecinājās aģentūra LETA, piemēram, šorīt pirms plkst.6 iebraucot Rīgā, Brīvības ielas sākumposmu klāja pamatīgs apledojums un iela nebija kaisīta.

LVC atgādina, ka valsts ceļu tīklā ir sākusies būvdarbu sezona un vairākos autoceļu posmos, tajā skaitā uz 11 tiltiem, ir ieviesti satiksmes ierobežojumi. Remontdarbu dēļ, piemēram, posmā no Ventspils līdz Zirām esot jārēķinās ar papildu stundu ceļā.

Savukārt no 15.aprīļa līdz maija vidum būs ierobežota autotransporta satiksme uz Rīgas HES tilta, kur tiks veikta konstruktīvo elementu atjaunošana. Tur satiksme tiks organizēta pa brauktuves vienu joslu ar luksoforu. Sastrēgumu gadījumā tiks izmantoti satiksmes regulētāji.

Uz Rīgas apvedceļa šis būs otrais remontposms. Posmā no Baltezera līdz Saulkalnei, uz tilta pār Lielo Juglu, turpinās bojāto margu atjaunošanas darbi, un laikā no plkst.7 līdz 19 satiksme tur var tikt organizēta pa vienu joslu ar satiksmes regulētājiem.

Uz Vidzemes šosejas, posmā no Garkalnes līdz Sēnītei, ātruma ierobežojums visā posmā ir 70 km/h. Satiksmei ir slēgts Sēnītes rotācijas aplis un uz šosejas ir izveidotas apgriešanās vietas. Lai nokļūtu Valmierā, braucot no Rīgas, ir jāizmanto nogriešanās vieta Valmieras virzienā pirms rotācijas apļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu