#paliecmājās ⟩ Tiešraides arhīvs: Eirovīzija dīvānkoncertā - Samanta Tīna un "3Live Project" (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Dīvānkoncerts - Samanta Tīna
Foto: Dīvānkoncerts - Samanta Tīna Foto: Jānis Škapars/TVNET

Turpinot piedāvāt jēgpilnas izklaides iespējas vispārējas pandēmijas laikā, kad lielu daļu laika esam spiesti pavadīt mājās, TVNET turpina koncertu tiešraižu ciklu. Piektdienas vakarā mūs gaida īpašs koncerts - 17. aprīlī plkst. 19 būs iespēja vērot šā gada Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētāju Samantu Tīnu un mūzikas trio "3Live Project". 

Diemžēl šogad Eirovīzijas lielais konkurss ir atcelts un Samanta Tīna uz lielās skatuves Roterdamā nevarēs kāpt. Taču tas neliedz mums baudīt viņas priekšnesumu, sēžot mājās. 

Atgādinām, ka Latvijas atlasē Samanta Tīna uzvarēja ar dziesmu "Still Breathing", kuru, visticamāk, dzirdēsim arī piektdienas vakara koncertā.

Pēc Samantas Tīnas priekšnesuma muzikālo performanci piedāvās apvienība "3Live Project", kurā apvienojušies trīs mūziķi - dīdžejs [Ex] da Bass jeb Mareks Dainis, džeza trompetists Normunds Piesis un perkusionists Einārs Latiševs.

Projekta pastāvēšanas laikā, kas ilgst nedaudz vairāk par pieciem gadiem, "3Live Project" ir uzstājušies dažādas tematikas un muzikālās koncepcijas korporatīvajos pasākumos, kā arī Latvijas, Lietuvas, Igaunijas klubos un festivālos, ASV, Zviedrijā un citur.

"3Live Project"
"3Live Project" Foto: publicitātes

Plānots, ka koncertsērija turpināsies regulāri - divas reizes nedēļā. Katru otrdienu un piektdienu. Nākamos mūziķus izziņosim īsu brīdi pirms katras koncerta tiešraides. Patīkamu klausīšanos!

Koncertus palīdz realizēt pasākumu tehniskā nodrošinājuma kompānija "3S".

Arhīvs: "CoCo Orchestra" ar Kārli Būmeisteru (foto un video).

Arhīvs: "Riga Reggae" (foto un video).

Arhīvs: Ozols (foto un video).

Arhīvs: "Laime pilnīga" (foto un video).

Laura Valtera koncerta ieraksts. (foto un video)

Grupas "Indygo" koncerta ieraksts (foto un video).

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu