Daudzbērnu mātei piespriež deviņus gadus cietumā par kaulu salaušanu savam dēlam (17)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Daugavpils tiesa piespriedusi deviņus gadus cietumā daudzbērnu mātei par kaulu salaušanu vienam no saviem mazgadīgajiem bērniem, informēja prokuratūras preses pārstāve Una Rēķe.

Astoņu bērnu māte apsūdzēta par smagu un vidēji smagu miesas bojājumu nodarīšanu mazgadīgajam dēlam, kā arī cietsirdīgu un vardarbīgu izturēšanos, informēja Rēķe.

Saskaņā ar krimināllietas materiāliem apsūdzētā visas dienas garumā liegusi dēlam ēdienu un dzērienu, bet, kad vakarā bērns bez atļaujas paņēma ēdienu, sieviete, atrodoties alkohola reibumā, iesita viņam pa ķermeni, rokām un kājām, nodarot fiziskas sāpes, kā arī iesita ar krāsns metāla kruķi pa galvu, nodarot smagus miesas bojājumus.

Šādu darbību rezultātā bērns guva paura kaula lūzumu, kreisā deniņu kaula lūzumu un galvas smadzeņu kontūziju.

Turpinot savas darbības, sieviete satvēra dēla labo roku, ar spēku izgrieza to, līdz tīši salauza labā elkoņa kaulu, kā arī, izmantojot savu roku un kājas spēku, tīši salauza viņam kreiso kāju.

Vairāk nekā nedēļu pēc noziedzīgo darbību veikšanas, nolūkā slēpt bērnam nodarītos miesas bojājumus, sieviete neizsauca mediķus, līdz bāriņtiesas darbinieki izņēma bērnu no dzīvesvietas un konstatēja viņam nodarītos miesas bojājumus.

Sievietei piespriesta brīvības atņemšana uz deviņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz trīs gadiem.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu