"Zinām, ka neko nepelnīsim!" Linda Mūrniece turpina saimniekot viesnīcā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Uzņēmēja, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece, kura nesaņēma VID dīkstāves pabalstu un tādēļ atlaida darbiniekus, turpina uzturēt viesnīcu tīru un kārtīgu. 

Mūrniece vietnē "Facebook" dalījusies ar kadru, kurā redzama uzpošam viesnīcas telpas, sakot: "Mazgāšu grīdu, kādam taču tas ir jādara."

Tāpat Mūrniece kopā ar vienu no saviem darbiniekiem atvērusi viesnīcas bāru. "Ievērojam lielas atstarpes un pie galdiņiem sēdinām pa divi. Mums ir cimdi, dezinfekcijas līdzekļi un svaigs gaiss, jo terase," vēsta Mūrniece.

Viņa turpina: "Zinām, ka neko nepelnīsim, nodokļus maksāsim, lai ko par to nedomātu. Bet mēs būsim darbā un būsim pieejami tiem, kas noilgojušies pēc pasēdēšanas ar dzēriena glāzi saulītē."

Atgādinām, ka VID atteica izmaksāt dīkstāves pabalstu Mūrnieces vadītā uzņēmuma darbiniekiem, tāpēc ka martā viesnīcai bija izveidojies nodokļu parāds 32 tūkstošu eiro apmērā. "Mēs to plānojām nomaksāt, par ko VID iesniedzām pieteikumu jau februārī, pirms visa šī... Pēc šī VID mūs pieskaitīja negodprātīgajiem? Nevis izvērtēja daudzu gadu vēsturi?" - vēstīja Mūrniece.

Mūrnieces vadītajā uzņēmumā strādāja 55 cilvēki. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu