Ko patiesībā nozīmē dažādu horoskopa zīmju teiktais "es tevi mīlu"?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Kurš gan neilgojas izdzirdēt, iespējams, leģendārākos un nozīmīgākos trīs vārdus cilvēka dzīvē? Tiesa, šis teikums ne visiem nozīmē to pašu - kamēr daži vienkārši apstiprina tuvības faktu, citi ar to domā daudz vairāk, vēsta portāls "Femmie".

Auns

"Es esmu kā bez prāta no visa, ko tu dari."

Auni ir ļoti uzticīgi saviem mīļotajiem, tādēļ ļoti jūtīgi reaģē uz katru viņu rīcību, dzīves veiksmēm un neveiksmēm. Atzīšanās mīlestībā no šīs Zodiaka zīmes pārstāvja nozīmē to, ka esat kļuvis par viņa "Visuma centru".

Vērsis

"Es tev uzticos."

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir ļoti piesardzīgi, un nav viegli iegūt viņu uzticību. Viņi vienmēr sākumā pārbauda partnera raksturu un rūpīgi izvēlas, ko vēlas sev blakus. Atzīšanās mīlestībā nozīmē, ka "pārbaudījums" ir nokārtots sekmīgi un Vērsis savam mīļotajam cilvēkam blakus jūtas ērti.

Dvīņi

"Tev blakus esmu īsts."

Dvīņu zīmes pārstāvji patiesībā ir diezgan noslēgti - lai arī sabiedrībā viņi uzvedas brīvi, bez piepūles uztur sarunu un izklaidējas, viņu iekšējā pasaule bieži vien ir krietni sarežģītāka. Ja "es tevi mīlu" saka zem šī zvaigznāja dzimušais, tas nozīmē, ka viņš ir gatavs partnerim atklāties pilnībā.

Vēzis

"Nekad nepazūdi!"

Šo nozīmīgo vārdu izdzirdēšana no jūtīgajiem un ģimeniskajiem Vēžiem nozīmē to, ka otrs cilvēks viņiem ir patiešām dārgs un viņi nevēlas viņu pazaudēt. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr metas attiecībās ar visu savu sparu, neslēpj jūtas un ļoti smagi pārdzīvo šķiršanos.

Lauva

"Tu uzvarēji."

Lai arī Lauvām patīk romantiskas attiecības, šīs zīmes pārstāvji reti kad uztver savus partnerus nopietni - viņuprāt, attiecības ir spēle un viņiem nepatīk zaudēt. Ja Lauva atzīstas jūtās, tas nozīmē, ka tās ir gana spēcīgas, lai šis cilvēks spētu pārkāpt pašlepnumam.

Jaunava

"Es mums redzu ilgstošas attiecības."

Šie Zemes stihijas pārstāvji meklē stabilu un uzticamu partneri, ar kuru varētu kopā veidot dzīvi. Ja Jaunavas zīmē dzimušais runā par mīlestību, tas nozīmē, ka viņi ir gatavi palikt jums līdzās ilgstoši. Jāņem vērā, ka Jaunavas ļoti asi reaģē uz cilvēkiem, kuri uztver viņu jūtas bezatbildīgi.

Svari

"Es tevi saprotu vai vismaz centīšos saprast."

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir grūti izprast citu cilvēku domas un iekšējo pasauli - viņu atzīšanās mīlestībā norāda uz to, ka viņi ir gatavi izkāpt no savas pasaules, lai mēģinātu ieskatīties mīļotā cilvēka realitātē.

Skorpions

"Es tevi aizstāvēšu."

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir ne tikai lieliski manipulatori, bet arī patiesi rūpīgi un aizstāvoši romantiskie partneri - viņu atzīšanās mīlestībā liecina par to, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvis uzņemas par otru atbildību un ir gatavs būt uzticīgs.

Strēlnieks

"Es aktīvi piedalos mūsu attiecībās - vismaz pagaidām."

Strēlnieka zīmē dzimušajiem patīk brīvība, un viņi īpaši neuztraucas par nākotnes izaicinājumiem. Viņu atzīšanās mīlestībā nozīmē, ka viņi patiešām izjūt spēcīgas jūtas "te un tagad" - bez īpašiem solījumiem un atbildības uzņemšanās.

Mežāzis

"Tu esi manā veiksmes formulā."

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir vairāk fokusēti uz savu karjeru, nevis mīlas dzīvi. Ja viņi atzīst, ka otrs cilvēks viņu dzīvē ir nonācis pirmajā vietā, tas nozīmē, ka Mežāzis viņu redz arī kā neatsveramu savas veiksmes sastāvdaļu.

Ūdensvīrs

"Es tev sekošu caur uguni un ūdeni."

Ūdensvīri ļoti augstu vērtē savu neatkarību, un daži astrologi pat uzskata, ka viņus pārsvarā biedē domas par nopietnām attiecībām. Atzīšanās mīlestībā nozīmē, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir gatavi ilgstošām un uzticības pilnām attiecībām, kā arī nebaidās no iespējamām grūtībām.

Zivis

"Es tev piedošu visas kļūdas."

Zivis ir ļoti romantiski cilvēki - viņi bieži vien idealizē savu otro pusi un piedod viņiem vairumu kaprīžu, iegribu un kļūdu. Šī iezīme bieži vien zem šī zvaigznāja dzimušajiem ilgtermiņā sagādā sirdssāpes, taču tādi viņi ir - atzīšanās mīlestībā nozīmē, ka viņi ir gatavi mīlēt savu partneri tādu, kāds viņš ir.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu