#paliecmājās ⟩ Jānis Bukums piedāvā dziesmas "Neuzvarētais" video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Bukums
Jānis Bukums Foto: publicitātes

Grupa "Jānis Bukums" laiž klajā pagājušogad izdotā albuma "Neuzvarētais" tituldziesmas videoklipu, kas tapis kampaņas "Paliec mājās" ietvaros. 

Ar dziesmu grupa pauž atbalstu un pateicību apzinīgajai sabiedrības daļai, kas paliek mājās, tādējādi ierobežojot iespējamo koronavīrusa izplatību Latvijā.

"Gribējām parādīt, ka, arī paliekot mājās, mēs esam stipri, un esot atsevišķi, bet kopā, uzvarēsim arī šo krīzi. Latvieši ir izdzīvojuši vienmēr, pat esot fiziski šķirti, un šis nebūs izņēmums," teikts grupas preses paziņojumā.

Dziesmas video filmēts pastāvošajai situācijai atbilstošos apstākļos, ievērojot sociālās distancēšanās rekomendācijas. Grupa turpina attālināti strādāt pie topošā ceturtā albuma, ko plānots izlaist vēl šogad. 

"Kā jau visi mākslinieki, šobrīd atrodamies relatīvā miera stāvoklī, bet mēs adaptējamies, komponējam dziesmas un izmantojam šo laiku produktīvi citos veidos. Priecē fakts, ka ir audzis mūsu pastāvīgo klausītāju skaits strīminga platformās, par to liels paldies mūsu atbalstītājiem un domubiedriem!" piebilst grupa.

Video veidoja Rita Bērziņa, un klipā piedalās grupas dalībnieki, kā arī tiek izmantoti grupas atbalstītāju iesūtītie video.

Noskaties! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu