Jauns vārds popmūzikā: Tom Simo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Tom Simo
Tom Simo Foto: publicitātes

Pašmāju popmūzikā ar jaunu singlu "No More" sevi piesaka jaunais mūziķis un dziedātājs no Saldus Toms Samsons, kurš izvēlējies skatuves vārdu Tom Simo. 

Par Tomu jau vēstījām pagājušogad rubrikā "Demo skapis".

Šobrīd jaunais mākslinieks apgūst populāro un džeza mūziku Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolā (Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola) Liepājā, kā arī jau ieguvis nelielu skatuves pieredzi koncertuzvedumā "Sapinušies Troļļos un vēl..." ar Liepājas Melngaiļskolas bigbendu un solistiem Zani Dombrovsku un Ralfu Eilandu.

Jaunā dziesma ieturēta moderna R&B stilā. Tā tapusi sadarbībā ar grupas "Rock n’ Berries" dalībniekiem Jāni Narbutu un ģitāristu Gintu Purgaili ("White Wide Production"), kā arī Dzintaru Vītolu.

"Mums patīk, ka viņš var būt muzikāli dažāds, vienlaicīgi ieturot savu stilu un izceļot savu unikālo balss tembru," norāda "White Wide Production" pārstāvji.

"Jaunā kompozīcija stāsta par dzīves ideāliem un izvēlēm, kuras bieži vien aizved līdz strupceļiem, kad pienāk brīdis, ka ir jāatsakās no visa," tā pats mūziķis.

Tom Simo (īstajā vārdā Toms Samsons)
Tom Simo (īstajā vārdā Toms Samsons) Foto: publicitātes

Singls "No More" no 16. aprīļa pieejams populārākajās straumēšanas vietnēs - Youtube, Spotify, Apple Music un iTunes.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu