Kā šobrīd iemācīties kāzu valsi savām kāzām? Lūk, kā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: kadrs no video

Gvido un Kristīne viens otram ir pirmā mīlestība un kopā jau ir vienpadsmit gadus. Pāris nolēmis šovasar svinēt kāzas, tāpēc svarīgi ir apgūt pirmo valsi. Skaties, kā tas notiek ārkārtas stāvoklī valstī. 

Par savu kāzu dejas skolotāju pāris izvēlējies horeogrāfi Andu Zarembu ne tikai viņas profesionālo prasmju dēļ, bet arī tāpēc, ka Anda ir optimisma un pozitīvas enerģijas pārpilna un ar savu dzīvesprieku uzlādē ikvienu, kas ir viņai līdzās. Ja līdz ārkārtas stāvoklim valstī tikās ar dejotājām pāris reizes nedēļā klātienē, tad tagad to dara tiešsaistē katru rītu. Deju skolotāja kopā ar vīru gatavo jautras dejas arī mājās pašu priekam un dalās ar tām “Facebook”, par ko visi draugi ir sajūsmā.

Deju skolotāja stāsta, ka ir pāri, kas gatavojās precēties aprīlī, tomēr kāzas pārcēluši uz vasaru, bet ir arī tādi pāri, kas savus plānus nemaina. Tie, kas ieplānojuši precēties vasarā, pārliecināti, ka vasarā ārkārtas stāvokļa vairs nebūs, un cītīgi gatavojas kāzām. Arī stāsta varoņi Gvido un Kristīne, kas augustā plāno precēties, grib rīkot lielas kāzu svinības, lai priecīgajā notikumā klāt ir gan radi, gan draugi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu