Svētdienas horoskops: noskaties labu komēdiju!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Plānotais izbrauciens zaļumos var tikt atlikts, jo tu vai otrā pusīte stingri nolemsiet dienu pavadīt mājīgās noskaņās. Atvasītes var neapzināti pārbaudīt tavu pacietību, izturēties diezgan izaicinoši, provokatīvi.

VĒRSIS Ja mājinieki pietiekami daudz liks mierā, būsi apmierināts ar dzīvi. Taču, līdzko tuvinieki izdomās tevi pakomandēt, spuras momentāni būs gaisā. Nekļūsti pārlieku dzēlīgs izteicienos.

DVĪŅI Noskaņojums var būt apātisks, nedaudz sadrūmis. Zvaigznes iesaka to uzlabot, ar kādas pārbaudītas komēdijas palīdzību. Līdzko oma taps gaišāka, tev liksies, ka lietas nostājas īstajās vietās pašas no sevis.

VĒZIS Saasināsies interese par visu jauno, inovatīvo. Vēži, kuri saistīti ar IT jomu, tirdzniecību, ģenerēs idejas, kā padarīt savu darba ikdienu produktīvāku, vienkāršāku. Vakarā meklēsi otrās pusītes sabiedrību.

LAUVA Radīsies lieliskas iespējas tikt galā ar dažu labu darba niansi. Jautājums tikai, vai būsi apveltīts ar pietiekamu iniciatīvu, spēsi pārvarēt slinkumu. Šobrīd vēlams atturēties no veikala apmeklējuma.

JAUNAVA Atslēdzies no ikdienas stresa, nebūšanām, velti laiku vienkāršām, bet patīkamām lietām. Piemēram, sarunām ar ģimenes locekļiem, nelielai pastaigai, sportiskām aktivitātēm.

SVARI Ja nesenā pagātnē ir sanākušas domstarpības ar mīļoto, tad šobrīd ir īstais mirklis, lai izrunātu neskaidrības, apzinātos viens otra kļūdas un censtos tās labot. Gaisā būs jūtama garīgā apskaidrība, viedums.

SKORPIONS Tevi būs pārņēmis piedzīvojumu meklētāja gars. Nesmādēsi ekstrēmu izklaidi, avantūras. Pielūko vienīgi, lai sakāpinātā bravūra nekļūst par tavu klupšanas akmeni, nerada traumatismu!

STRĒLNIEKS Labprāt ļausies slinkumam, baudīsi paveiktā darba augļus. Enerģiskākie Strēlnieki var pēkšņi nolemt īstenot pārkārtojumus interjerā vai pagatavot īstu kulinārijas šedevru. Labi sapratīsies ar mājiniekiem.

MEŽĀZIS Mīļotais cilvēks var pārsteigt ar saviem nākotnes plāniem, vīzijām. Laulātais vēlēsies uzklausīt tavu viedokli, gūt sava veida iedrošinājumu. Neesi pārlieku kritisks, izrādi morālo atbalstu partnerim.

ŪDENSVĪRS Nekļūsti principiāls, ja otrā pusīte izsaka derīgu padomu, noteikti ieklausies tajā! Nav svarīgi, vai viņa ir vai nav lietpratējs šai jautājumā, šoreiz dzīvesbiedra viedoklis būs nekļūdīgs.

ZIVIS Labi sapratīsies ar apkārtējiem, spēsi uzlabot gaisotni mājās. Ja vēlies, vari kopīgi ģimeni doties nelielā pastaigā vai izbraukumā uz attālāku, ļaužu neskartu nostūrīti, lai izbaudītu dabas jaukumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu