Uz jaunās šosejas pie Vangažiem grāvja vietā izbūvēta aiza (25)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: скриншот видео

Ceļa rekonstrukcija ir laba lieta, ja no brauktuves pazūd bedres un uzlabojas satiksmes drošība. Bet, kā uztvert ceļa rekonstrukciju, ja tās rezultātā ceļmalā uzrodas aiza?

Laikā, kad visapkārt tiek skandināti brīdinājumi par neganto koronavīrusu, no kā ļoti jāuzmanās, par ļaunu nenāks norādīt arī uz vietām Latvijas ceļu tīklā, kur autovadītājiem jābūt uzmanīgiem. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Viena no šādām vietām tagad ir Vidzemes šoseja svaigi rekonstruētajā posmā pie Vangažiem. Šobrīd gan tur darbi turpinās un satiksmes plūsma tādēļ tiek ir lēnāka, taču kādreiz pienāks diena, kad ierobežojošās ceļa zīmes tiks noņemtas un tad visi, kas brauks no galvaspilsētas virzienā uz Siguldu un pretēji, varēs baudīt līganu slīdēšanu pa gludu asfaltu.

Tomēr ne viss ir tik jauki, kā izskatās. Kā norāda raidījums Zebra tā vadītāja Paula Timrota personā, grāvju būvēšanas mode šajā ceļa posmā ir sasniegusi apogeju. Kādēļ tā? Tādēļ, ka grāvji ir ārkārtīgi dziļi ar ārkārtīgi stāvām nogāzēm. Un, ja cilvēks pēc misēkļa un ieslīdēšanas grāvī nedabūs galu no trieciena pret grāvja pretējo sienu, tad izrāpties no grāvja, lai meklētu palīdzību, viņam būs gandrīz neiespējami. 

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu