Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien nebūsi diez cik objektīvs. Uzlūkosi pasauli no savdabīga skatu punkta. Šis nav piemērotākais brīdis, lai kārtotu materiālas dabas jautājumus, tiktos ar priekšniecību. Velti laiku garīgajai attīstībai.

VĒRSIS Lielākajai daļai Vērša zīmes pārstāvju šī izrādīsies saulaina, bezrūpīga diena, kurā būs iespēja smelties daudz pozitīvu emociju. Lieliski sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi, iegūsi tās atzinību, cieņu.

DVĪŅI Līdz pēcpusdienai droši vari kaldināt biznesa plānus, meklēt jaunus sadarbības partnerus, domubiedrus. Vakarpusē noskaņojums vairāk piemērots ikdienišķu, monotonu darbu veikšanai.

VĒZIS Vari pievērsties mājas, ofisa remontam, jaunas tehnikas iegādei. Otrā pusīte var nebūt labākajā omā, tāpēc lieki viņu neprovocē. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties sirdsbalss sacītajā, būt iejūtīgākam pret apkārtējiem.

LAUVA Kāds no darba vides var netīši aizskart tavu pašcieņu. Šajā sakarā labāk necelt liekas pretenzijas. Neļauj savam ugunīgajam temperamentam kļūt par klupšanas akmeni ceļā uz panākumiem.

JAUNAVA Tavi nervi būs kā uzvilkta stīga. Brīžiem būs grūti sadzīvot pašam ar sevi. Neļauj, lai garastāvoklis kļūst par traucēkli darbam. Centies izvairīties no lielas garīgās slodzes, neiesaisties asās diskusijās.

SVARI Būsi ambiciozs, it visā vēlēsies paturēt pēdējo vārdu. Ja negribi, ka ļaudis sāk no tevis vairīties, atrodi piemērotāku komunikācijas modeli! Šodien nebūtu vēlams slēgt līgumus, uzņemties kredītsaistības.

SKORPIONS Neturi sveci zem pūra, dalies savā darba pieredzē ar kolēģiem, sadarbības partneriem, viņi tev par to būs ļoti pateicīgi! Vakarpuse piemērota saimniecības lietu iegādei.

STRĒLNIEKS Būs grūti izpatikt visiem, tāpēc nemaz necenties to darīt. Labprāt papļāpāsi par dzīvi, pafilozofēsi, prāts tā īsti nenesīsies uz strādāšanu. Šobrīd labāk padosies radoša rakstura aktivitātes.

MEŽĀZIS Mazāk domā par to, kas teorētiski varētu notikt, labāk baudi to, ko tev nes šī diena ar visām labajām un ne tik labajām lietām. Vakarā pagrozies pa virtuvi un pagatavo sev un ģimenei kaut ko gardu.

ŪDENSVĪRS Var nedaudz pietrūkt pacietības, lai novestu iesāktās lietas līdz galam. Iespējams, kolēģu iedrošinājumi, uzmundrinājumi palīdzēs saņemties un tomēr paveikt plānotos pienākumus.

ZIVIS Tev labāk padosies ikdienišķi darbi. Pievērs lielāku uzmanību lietu praktiskajai pusei! Lai gan tu lieliski saproti, ka ar diplomātiju vari panākt ļoti daudz ko, šobrīd piekāpties citu viedoklim nekādi nevēlēsies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu