Džonijs Deps pievienojas "Instagram", ieraksta Lenona dziesmu par izolāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džonijs Deps pievienojas Instagram
Džonijs Deps pievienojas Instagram Foto: @johnnydepp

Slavenais Holivudas aktieris Džonijs Deps beidzot pievienojies sociālajam tīklam "Instagram". Savā pirmajā publicētajā ierakstā viņš redzams telpā ar svecēm, filmējam video. Vienlaikus Deps kopā ar ģitāristu Džefu Beku laidis klajā Džona Lenona dziesmas "Isolation" kaverversiju. 

Savā pirmajā "Instagram" video 56 gadus vecais aktieris stāsta par sarežģītajām attiecībām ar bijušo sievu Amberu Hērdu (Amber Heard), kā arī pieskaras postošajām koronavīrusa pandēmijas sekām. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Klajā nākusi arī Džonija Depa un viena no izcilākajiem roka ģitāristiem Džefa Beka dziesma "Isolation", kas ir bītla Džona Lenona skaņdarba kaverversija. 

Pirmo reizi Beks un Deps dziesmu izpildīja pagājušā gada septembrī Teksasā Erika Kleptona festivālā "Crossroads Guitar".

"Ar Džoniju kopā radām mūziku jau kādu laiku, šīs dziesmas ieraksta versija tapa pagājušā gadā, laikā, kad abi kopā bijām studijā. Nebija iecerēts dziesmu izdot tik drīz, bet, ņemot vērā situāciju un patieso izolāciju, kādā cilvēki patlaban atrodas, mēs izlēmām, ka ir pareizais laiks nodot dziesmu klausītājiem," stāsta Beks. "Drīzumā dzirdēsiet vēl vairāk dziesmu no mums, tomēr pagaidām dalāmies ar mierinājumu un solidaritātes sajūtu šajā Lenona klasiskajā dziesmā."

"Šo dziesmu ierakstījām pagājušajā gadā, savu versiju skaistajai Lenona melodijai. Lenona dziesmu tekstā “Mēs baidāmies no ikviena. Baidāmies no saules!” – šie vārdi liekas tik dziļi, it īpaši tagad, dziesma ir par izolāciju, bailēm un eksistenciāliem riskiem mūsu pasaulē. Mēs gribam dalīties ar šo dziesmu tagad, ceram, ka tā palīdzēs atrast jēgu šim brīdim vai rast mierinājumu laikā, kas visiem jāpavada nošķirtībā,” tā Deps.

Noklausies! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu