Pašmāju dizainers rada neparastu roku dezinfekcijas stendu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmuma "Don’t panic" vadītājs dizainers Mārcis Ziemiņš ir izstrādājis pilnībā automatizētu, mūsdienīgu, estētisku, gaumīgu un drošu roku dezinfekcijas stendu. Šāds automatizēts stends Latvijā vēl līdz šim nav redzēts.

Savdabīgais stends strādā ar sensoru. Veikalu vai kādu iestāžu apmeklētājiem atliek vien palikt apakšā rokas un līdzeklis tiek izsmidzināts noteiktā daudzumā, tādējādi netiek izlietots par daudz dezinfekcijas šķidruma un tas neveido peļķi uz grīdas, kas ir bieži novērojama problēma citu dezinfekcijas ierīču lietošanā.

Turklāt, izmantojot šādu stendu, jums nav tam jāpieskaras, par drošu līdzekļa nokļūšanu uz jūsu rokām parūpēsies sensori.

Foto: Publicitātes foto

Piedāvājumā ir divi stenda varianti – stends ar strāvas pieslēgumu (stacionārs) un stends ar akumulatoru (portatīvs). Krāsas iespējams pielāgot telpas dizainam. Stendu iespējams arī apdrukāt ar kādu īpašu dizainu vai reklāmu. Dezinfekcijas šķidruma ietilpība stendā ir līdz pieciem litriem, tādējādi šķidruma pietiks ilgam laikam un tas nebūs bieži jāpapildina.

Šis piedāvājums ir domāts lielām un mazām, slēgtām un publiskām vietām gan iekštelpās, gan zem klajas debess.

Foto: Publicitātes foto

Uzņēmums "Don’t panic" nodarbojas ar dizaina priekšmetu, instalāciju un dažādu dekorāciju izveidi, izstrādi un uzstādīšanu. Uzņēmuma vadītājs Mārcis Ziemiņš ir absolvējis Eindhovenas dizaina akadēmiju Nīderlandē un ar savu uzņēmumu ir veiksmīgi realizējis daudzus un dažādus gan mākslas, gan gastronomijas, gan dizaina projektus Latvijā, sadarbībā ar pasākumu aģentūru Skudras metropole. "Don’t panic" un "Skudras metropoles" veidotie projekti, tādi kā "Kafejnīca", kas transformējas, dažādas gastronomiskās performances, Kafejnīca ar noteikumiem, Citādas Ziemassvētku vakariņas u.c., ir guvuši ļoti augstu novērtējumu kā pašmāju tirgū, tā pasaules mērogā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu