Sāks skatīt lietu pret agrāk tiesātu slepkavu par pameitas nogalināšanu Vaiņodes novadā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nākamnedēļ, 28.aprīlī, plkst.10 Kurzemes rajona tiesa Liepājā sāks skatīt lietu pret agrāk tiesātu slepkavu par pameitas nogalināšanu Vaiņodes novadā, liecina informācija tiesu kalendārā.

Tiesas sēdes plānotas atklātas, un lietu skatīs tiesnese Anita Eglija.

TVNET jau ziņoja, ka prokuratūra nodevusi Kurzemes rajona tiesai krimināllietu pret agrāk tiesātu slepkavu par pameitas nogalināšanu Vaiņodes novadā.

Saskaņā ar prokuratūras un Valsts policijas iepriekš sniegtu informāciju pagājušā gada 10.aprīlī policijā saņemta informācija par to, ka savās mājās Priekulē nav atgriezusies 1998.gadā dzimusi sieviete. Ņemot vērā, ka sieviete pēc tikšanās nebija atgriezusies mājās, tas radīja aizdomas par noziegumu.

Prokuratūra uzskata, ka vīrietis nenoskaidrota iemesla dēļ sasēja savu pameitu, nožņaudza viņu un pēc tam veica līķa apgānīšanu.

Pameitas līķi viņš ar savu automašīnu aizveda uz Vaiņodes novadu un iemeta meliorācijas akā, virsū tam sametot vairākus dēļus un dēļu konstrukcijas.

Apsūdzētais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā un sodīts par slepkavību.

Vīrietim piemērots un joprojām ir spēkā drošības līdzeklis - apcietinājums. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu no pieciem līdz divdesmit gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu