Festivāla "Summer Sound" programmu papildina "Rīgas modes" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas Modes
Rīgas Modes Foto: publicitātes

Festivāla "Summer Sound" programmu papildina grupa "Rīgas modes", informē festivāla rīkotāji.

Muzikālās apvienības "Rīgas modes" rašanās laiks ir datējams ar 2014. gadu, kad pie klausītājiem nonāca arī viņu debijas minialbums ar tādu pašu nosaukumu – "Rīgas modes". Par māju pilsētu gan "Rīgas modes" piecu cilvēku kolektīvs sauc Ogres trikotāžas ražotnes pilsētu – Ogri, bet, koncertējot un uzstājoties festivālos, "Rīgas modes" ir viesojušies daudzās Latvijas pilsētās.

2016. gadā "Rīgas modes" izdeva pirmo albumu – "Fantastiski" un par to saņēma "Zelta mikrofona" balvu kā Gada labākais popmūzikas albums, kā arī mūzikas kritiķu augstāko novērtējumu – Austras balvu.

2018. gadā "Rīgas modes" izdeva mūžībā pāragri aizgājušā mūziķa Mārtiņa Freimaņa dziesmas "Redz, kā tu ar mani" kaverversiju, kā vienu no Freimanim veltītā piemiņas albuma "Mans draugs – Mārtiņš Freimanis" dziesmām.

Šobrīd "Rīgas modes" aktīvi darbojas studijā, gatavojot nākamo studijas ierakstu, kurā būšot sajūtamas 1980. gados popularitāti ieguvušās sophisti-pop mūzikas novirziena noskaņas.

Video: Rīgas modes "Mēs braucām visu nakti".

Foto: Grupas "Rīgas modes" balle.

Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts gan ar vairākiem ārzemju, gan pašmāju mūziķiem un grupām. 

Summer Sound Liepājā norisināsies jūlija izskaņā – 24. un 25. jūlijā.

Biļetes uz festivālu var iegādāties šeit

Festivāls 2019. gadā norisinājās devīto reizi un pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu – abās dienās festivālu apmeklēja 32 tūkstoši cilvēku.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu