Pārdošanā nonācis gandrīz jauns 1986.gada BMW 325ix

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
1986.gada BMW 325ix
1986.gada BMW 325ix Foto: SuperVettura

Lielbritānijas tīmekļa vietnē www.supervettura.com iegādei patlaban tiek piedāvāts 34 gadus sens E30 sērijas BMW 325ix. It kā nekas īpašs, bet tikai līdz brīdim, kad uzzini, ka auto ir faktiski jauns, jo ilgajā mūžā ir veicis attālumu, kas pielīdzināms braucienam no Rīgas uz Daugavpili un atpakaļ.  

1985.gadā BMW sāka ražot pirmo 3.sērijas pilnpiedziņas modeli 325ix, bet 1986.gada 27.martā no konveijera noripoja sudrabkrāsas eksemplārs, ko tagad iespējams iegādāties par prāvu naudas summiņu - 48 tūkstošiem sterliņu mārciņu, kas atbilst nepilniem 55 tūkstošiem eiro. 

Summa nav maza, jo īpaši, ja ņem vērā, ka auto ražots pirms 34 gadiem. Tomēr kā attaisnojums šādam skaitlim varētu kalpot fakts, ka pelēcīša odometrs rāda vien 508 kilometrus. Pat tad, ja tas būtu attīts no 600 kilometriem, pēc salona vien ir redzams, ka auto nav lietots un pat mašīnas komplektācijā iekļautais instrumentu komplekts ir kā tikko no plaukta.

Foto: SuperVettura

Par Supervettura.com* piedāvāto 325ix var piebilst, ka šim modelim BMW bija paredzējuši un uzstādīja 2,5 litru sešu cilindru benzīna motoru ar 168 zirgspēkiem un 222 Nm. Dzinēja vilkme modernās xDrive pilnpiedziņas sistēmas priekštecei tika novadīta caur piecu pakāpju manuālo vai četru pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Kā redzams arī attēlos, par 54 ar pusi tūkstošiem eiro iespējams iegādāties manuālo versiju.

Foto: SuperVettura

*SuperVettura ir zviedru Koenigsegg oficiālais dīleris Lielbritānijā un ir specializējies arī citu retu, vēsturiski vērtīgu un dārgu automobiļu tirdzniecībā. Kā redzams uzņēmuma portfolio, tajā ir ne viena vien autobūves konfekte, par kuru jāmaksā miljoniem eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu