Mūziķus aicina pieteikties konkursam "Hadrons 2020"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Radio "Naba" ar Latvijas Universitātes (LU) Studentu padomi aicina pieteikties studentu jauno mūzikas grupu un izpildītāju konkursam "Hadrons 2020", informē konkursa rīkotāju pārstāve Anete Enikova

Konkursam var pieteikties ikviena mūziķu grupa, individuālie izpildītāji vai projekti, kuros ir iesaistījies vismaz viens Latvijas Universitātes studējošo pārstāvis un kas nav izdevuši pilna garuma albumus.

No iesūtītajiem pieteikumiem un skaņu ierakstiem tiks atlasīti seši labākie, kuri piedalīsies fināla koncertā 21. maijā video un audio tiešraižu formā no "Latvijas radio 1" studijas. Konkursa uzvarētājam papildus tiks piešķirts apmaksāts ieraksta laiks studijā, iespēja uzstāties festivālā "Laba Daba", festivālā "Bildes", LU jauno studentu svētkos "Aristotelis". Uzvarētājam tiek nodrošināts īpašs atbalsts radio "Naba" ēterā, portālā "lsm.lv" un jauna videoklipa veidošanā.

Konkursa laikā jaunās grupas, izpildītājus un muzikālos projektus vērtēs mūzikas nozares profesionāļi no Latvijas, radio "Naba" un studentu pārstāvji. Lai pieteiktos konkursam, jaunajām grupām līdz 5. maijam jāaizpilda pieteikšanās anketa, kas pieejama tīmekļvietnē "hadrons.lv".

Konkurss notiek jau piecpadsmito gadu, un kopumā tajā piedalījušās vairāk nekā 300 grupas. Iepriekšējo gadu uzvarētājas - grupa "Nostra", "The Creek", "MMMM", "Chomsky Chess Club", "Nē", "DJ Krankenwagen", "Nepilngadīgā Anna", "Starmetis", "Das Sonntags Legion", "The Movies", vēlāk "Tribes of the city", "Ēnu kaleidoskops" - pēc tam izdevušas arī albumus un kļuvušas pazīstamas kā Latvijā, tā ārpus tās, norādīja Enikova.

"Hadrons 2013" pirmo vietu ieguva grupa "Nē"
"Hadrons 2013" pirmo vietu ieguva grupa "Nē" Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu