Jaunā pašmāju rokgrupa "Touns" laiž klajā debijas EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Touns" - Kārlis “Šīns” Pūle, Jānis Klāsons, Elvis Kuliševs, Zigmārs Valters
"Touns" - Kārlis “Šīns” Pūle, Jānis Klāsons, Elvis Kuliševs, Zigmārs Valters Foto: publicitātes

Jaunā pašmāju rokgrupa "Touns", kas TVNET slejās jau manīta rubrikā "Demo skapis", laiž klajā debijas minialbumu (EP) "Fragmenti". Vienlaikus tiek izdots arī albuma ievadošās dziesmas "Pulp Fix" videoklips.

Grupas debijas albumā iekļauti seši skaņdarbi, kas stāsta par dažādām, bet diezgan pazīstamām situācijām cilvēku ikdienas dzīvē un attiecībās.

"Katrs no mums dzīvē ir saskāries ar konflikta, prieka, pacilātības vai pārdomu pilnām situācijām, reizēm pat saistībā ar kādu sev tuvu vai pat ne tik tuvu cilvēku. Šajā albumā ar dziesmu palīdzību mēs centāmies atainot dažādas pieredzētas situācijas no dzīves – jeb fragmentus,” skaidro grupas dalībnieks Kārlis “Šīns” Pūle.

Dziesmu skanējumā var dzirdēt skaļas ģitāras, spēcīgas bungas, elektroniskās mūzikas elementus, kā arī dažādas citas skaņas, tā radot interesantu skaņu paleti katrai dziesmai. 

Grupa "Touns" sāka savu darbību 2018. gada vasaras izskaņā un pēdējo pusotru gadu ir aktīvi koncertējusi gan Rīgā, gan ārpus tās. Albums tapis pusotra gada garumā sadarbībā ar Kārli Šteinmani (KS Records – Unity Audio).

"Touns" debijas albumu iespējams klausīties visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās, kā arī ir iespējams iegādāties digitāli.

Noklausies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu