Maija brīvdienās nestrādās "Latvijas pasta" nodaļas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Latvijas pasts".
"Latvijas pasts". Foto: Ieva Leiniša/LETA

 VAS "Latvijas pasts" nodaļas valsts svētkos - no 1. līdz 4. maijam - nestrādās, bet sūtījumu saņemšanai būs pieejami pakomāti, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Tā kā valsts svētku brīvdienās un nedēļas nogalēs tradicionāli strādājošās pasta nodaļas atrodas valstī izsludinātā ārkārtējā stāvokļa dēļ apmeklētājiem slēgtajos tirdzniecības centros, maija brīvdienu periodā no 1. līdz 4. maijam nestrādās neviena "Latvijas pasta" nodaļa. Informācija par darbalaika izmaiņām ir pieejama arī uz vietas visās pasta nodaļās.

Brīvdienās sūtījumu saņemšanai būs pieejami vairāki desmiti "Latvijas pasta" pakomātu visā valsts teritorijā atbilstoši tirdzniecības vietu noteiktajiem darba laikiem, kuros tie izvietoti. 

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu