HBO seriāla "Troņu spēle" zvaigzne izveseļojies no Covid-19

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristofers Hivjū ar sievu Grī Molvēru Hivjū
Kristofers Hivjū ar sievu Grī Molvēru Hivjū Foto: @grymolvaerhivju

Grandiozā kanāla HBO seriāla "Troņu spēle" (Game of Thrones) aktieris Kristofers Hivjū (Kristofer Hivju), kas seriālā atveidoja Tormundu, savā sociālajā tīklā "Instagram" paziņojis, ka ir veiksmīgi izveseļojies no koronavīrusa Covid-19.

"Sūtām savus laba vēlējumus visiem, kurus vīruss skāris smagāk, arī tiem, kas koronavīrusa dēļ zaudējuši savus mīļos. Paldies par atbalstu, turpiniet ievērot distanci un regulāri mazgāt rokas," viņš raksta pie fotogrāfijas, kurā redzams ar savu sievu - dokumentālo filmu režisori Grī Molvēru Hivjū (Gry Molvær Hivju).

Kristofers Hivjū
Kristofers Hivjū Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS

Aktieris ar koronavīrusu inficējies, visticamāk, seriāla "The Witcher" otrās sezonas filmēšanas laukumā. Pēc inficēšanās filmēšanas process apturēts. Minētajā seriālā, kur galveno lomu atveido britu aktieris Henrijs Kevils (Henry Cavill), Hivjū atveidos nolādētu laupītāju Nivelenu.

Atgādinām, ka seriāla "Troņu spēle" pēdējo sēriju pagājušogad HBO platformās tiešraidē noskatījās 19,3 miljoni cilvēku, uzstādot jaunu HBO satura skatījumu rekordu. Arī LMT viedtelevīzijā seriāls bija skatītākais no HBO seriāliem un pieejams platformā arī tagad. Pirms tam par skatītāko HBO seriāla epizodi tika uzskatīta seriāla "Soprano ģimene" ("The Sopranos") ceturtās sezonas pirmā sērija, ko noskatījās 13,4 miljoni.

Foto: Seriāls "Troņu spēle".

Piebildīsim, ka ar pārtraukumiem turpinās seriāla priekšstāsta "House of the Dragon" filmēšana, kas tiek veidots pēc amerikāņu rakstnieka Džordža R.R. Martina (George R.R. Martin) jaunākās grāmatas "Uguns un asinis" motīviem. Uz ekrāniem seriāls nonāks 2022. gadā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu