Noklausies grupas "DaGamba" un dziedātājas Patrišas kopdziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Patrisha
Patrisha Foto: kadrs no video

Grupa "DaGamba", sadarbojoties ar jauno dziedātāju Patrišu (Patrisha), laiž klajā singlu un video klipu "Stāvēt tuvāk". Tas ir stāsts par robežu nojaukšanu, savstarpējo saliedētību un cilvēciskumu vienam pret otru, kas sociālās un fiziskās distancēšanās laikā ir īpaši aktuāli, jo priekšplānā izvirzās garīgās vērtības.

"DaGamba" līderis un dziesmas mūzikas autors Valters Pūce stāsta: “Patiesībā muzikālais karkass tapa pirms aptuveni pusotra gada, un sākotnējā ideja bija parādīt dažādu kultūru līdzāspastāvēšanas burvību un unikalitāti. Patrišas pienesums piešķir mūsu kopdarbam arī aktualitāti tieši pašizolācijas laikā, kad būtiskāk kā jebkad ir nepazaudēt savstarpējo cilvēcību vienam pret otru."

"DaGamba"
"DaGamba" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Daces Pūces režisētais video klips koncentrējas ap šo pašu domu – lai arī esam aicināti bez liekas vajadzības nedoties ārpus mājas, dzīve turpinās, mūziķi muzicē mājās ģimenes lokā un sapņo par to, kad tukšās pilsētu ielas atkal piepildīs ikdienas drūzma un pasaule atgriezīsies ierastajā dzīves ritmā.

“Šī dziesma tapusi savādā laikā, kad fiziska būšana vienam otra tuvumā ir liegta, bet ir tik ļoti nepieciešama mums visiem. Dziesmas "Stāvēt tuvāk" vēstījums, tāpat kā pasaule man apkārt, strauji mainījās tās rakstīšanas laikā, bet, šķiet, tagad tas kļuvis jo īpaši aktuāls. Esmu ļoti priecīga un pagodināta par šo skaisto sadarbību ar grupu "DaGamba",” skaidro Patriša.

Video: "Stāvēt tuvāk".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu