Elbakjans uz moča vai Timrots ielu sportā, kurš stiprāks? (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā turpinās neparastā dažādu sporta veidu sacensība – Pauls Timrots izaicina ielu sporta karali Raimondu Elbakjanu spēka vingrinājumos un pie motocikla stūres.

Pēc futbola un motoru sporta sacensības ar Kasparu Gorkšu "Ātruma cilts" vadītājs Pauls Timrots turpina sacensību ar dažādu sporta veidu meistariem, jaunākajā raidījuma sērijā mērojoties spēkiem ar kustības "Ghetto Games" līderi Raimondu Elbakjanu. 

Šoreiz Pauls stāsies pretim Raimondam basketbola "sodiņos", piepumpējoties, izturības jeb krēsliņa vingrojumā un pievelkoties pie stieņa, savukārt Raimondam būs jāpieveic astotnieka apļi, brauciens uz ātrumu, tramplīni un lēnbraukšanas uzdevums. Lai arī kopš pērnās sezonas Raimonds nav sēdies pie moča stūres, divu riteņu spēkrati ir viņa kaislība jau kopš bērnības, savukārt Pauls basketbolu pēdējo reizi ir spēlējis skolas laikā un spēka vingrojumi nebūt nav viņa stiprā puse. Vai Pauls Timrots spēs sacensties ar ielu sporta "smagsvaru" Raimondu Elbakjanu, uzzināsim jaunajā raidījuma sērijā! 

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu