Kultūras akadēmija piedāvā virtuāli tikties ar studiju programmu vadītājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonds Briedis
Raimonds Briedis Foto: publicitātes

2020. gada aprīlī un maijā Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) piedāvā iespēju ikvienam, kurš vēlas uzsākt studijas 2020. gadā, tiešsaistes konsultācijās uzzināt vairāk par konkrētajām studiju programmām un saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem no studiju programmu vadītājiem.

Piedalīties tiešsaistes konsultācijās iespējams iepriekš aizpildot pieteikuma formu šeit.

Konsultācijas par studijām bakalaura studiju programmās un apakšprogrammās:

Kultūras un mākslu studijas / tikšanās ar apakšprogrammas vadītāju Raimondu Briedi, 28. aprīlis plkst. 12.00 (pieteikšanās līdz 26. aprīlim!).

Starpkultūru sakari (Specializācija Latvija – Francija) / tikšanās ar specializācijas vadītāju Anitu Vaišli, 28. aprīlis plkst. 13.30 (pieteikšanās līdz 26. aprīlim!).

Starpkultūru sakari (Specializācija Latvija – Ziemeļvalstis) / tikšanās ar specializācijas vadītāju Signi Kazāku, 28. aprīlis plkst. 16.30 (pieteikšanās līdz 26. aprīlim!).

Radošās industrijas / tikšanās ar programmas vadītājiem: Agnesi Hermani (LKA), Denisu Ščeulovu (RTU), 30. aprīlis plkst. 13.00 (pieteikšanās līdz 28. aprīlim!).

Dramatiskā teātra aktiera māksla / tikšanās ar apakšprogrammas vadītāju Jāni Siliņu, 30. aprīlis plkst. 14.00 (pieteikšanās līdz 28. aprīlim!).

Audiovizuālā māksla / tikšanās ar programmas vadītāju Jāni Putniņu, 30. aprīlis plkst. 16.00 (pieteikšanās līdz 28. aprīlim!).

Šajā vasarā LKA plāno uzņemt četrās maģistra studiju programmās – Kultūras menedžments un Audiovizuālā un skatuves māksla, kā arī divās jaunās programmās – Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija (sadarbībā ar Vidzemes augstskolu) un Radošās industrijas un izaugsmes menedžments (kopā ar Rīgas Tehnisko universitāti).

Kultūras menedžments / tikšanās ar apakšprogrammas vadītāju Kristīni Freibergu, 6. maijs plkst. 12.00 (pieteikšanās līdz 4. maijam!).

Audiovizuālā un skatuves māksla / tikšanās ar programmas vadītāju Zani Kreicbergu, 6. maijs plkst. 16.00 (pieteikšanās līdz 4. maijam!).

Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija / tikšanās ar programmas koordinatori Elīnu Vikmani un vienu no programmas izstrādātājām – Agnesi Treimani, 8. maijs plkst. 14.00 (pieteikšanās līdz 6. maijam!).

Radošās industrijas un izaugsmes menedžments / tikšanās ar programmas vadītājiem: Ievu Zemīti (LKA) un Denisu Ščeulovu (RTU), 8. maijs plkst. 16.00 (pieteikšanās līdz 6. maijam!).

Tāpat LKA joprojām ir vienīgā augstskola Latvijā, kas  īsteno studijas akadēmiskajā doktora studiju programmā “Mākslas” Kultūras teorijas apakšprogrammā.

Mākslas / tikšanās ar doktorantūras vadītāju Zani Šiliņu, 11. maijs plkst. 16.30 (pieteikšanās līdz 8. maijam!)

Kultūras akadēmijas rektore Rūta Muktupāvela.
Kultūras akadēmijas rektore Rūta Muktupāvela. Foto: Zane Bitere/LETA

Saistībā ar Covid-19 izraisīto ārkārtas situāciju, reģistrācija studijām LKA un iestājpārbaudījumu norises datumi un forma tiks saskaņoti ar centralizēto eksāmenu norises un sertifikātu saņemšanas laiku. 

Vairāk par 2020. gada uzņemšanu studijām šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu