Režisors Hermanis kopā ar rakstnieku Joņevu sākuši darbu pie televīzijas seriāla (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Alvis Hermanis
Alvis Hermanis Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunā Rīgas teātra (JRT) mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis kopā ar rakstnieku Jāni Joņevu ir sākuši darbu pie televīzijas seriāla scenārija.

Kā informē teātra pārstāve Inga Liepiņa, JRT vasarā gatavojas sākt filmēt seriālu, kuram dots nosaukums "Aģentūra". Plānots, ka seriāla darbības vieta būs 2020. gada Latvija un sižeta notikumi risināsies kādas Rīgas reklāmas aģentūras darbinieku un viņu līdzcilvēku vidē.

Pēc Liepiņas vārdiem, stāsts būs par pasauli, kura pēkšņi mainās, kā arī par cilvēku mūžīgo un aizkustinošo vēlmi manipulēt ar citiem cilvēkiem.

Seriāla režisors būs Hermanis, lomas seriālā atveidos JRT trupas aktieri un teātra studijas audzēkņi. Seriāla filmēšanas vajadzībām tiks piemērota JRT ēka Tabakas fabrikā.

Jānis Joņevs
Jānis Joņevs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kā pavēstīja Liepiņa, darbs pie šī kino projekta turpināsies vismaz līdz brīdim, kad skatītāji drīkstēs atkal pulcēties un teātra kolektīvs varēs atgriezties pie savas tiešās funkcijas - teātra izrāžu spēlēšanas. Tikmēr JRT kolektīvs mēģinās rast citu iespēju būt noderīgs saviem skatītājiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu