"Eesti Kontsert" pārceļ uz nākamo gadu visus lielākos vasaras festivālus

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kertu Orro
Kertu Orro Foto: Erik Tikan

Igaunijas koncertorganizācija “Eesti Kontsert” paziņojusi, ka saistībā ar Covid-19 krīzes dēļ izsludinātās ārkārtējās situācijas pagarināšanu līdz maija vidum un neskaidrību par tuvāko nākotni atceļ visus maijā plānotos koncertus, savukārt visi lielākie vasaras festivāli tiek pārcelti uz nākamo gadu.

Uz nākamo gadu atliktas, piemēram, Sāremā operas dienas, Hāpsalu Čaikovska festivāls, kā arī festivāli "Septiņu pilsētu mūzika" un "In Horto Regis", bet Pērnavas operas dienas nākamreiz notiks 2022. gada jūlijā.

Kā atzinusi "Eesti Kontsert" direktore Kertu Orro, šāds lēmums pieņemts "ar smagu sirdi", lai nepakļautu briesmām nedz klausītāju, nedz mūziķu veselību un neuzņemtos arī bezatbildīgus finanšu riskus.

Viņa norādījusi, ka vajadzības gadījumā pirmām kārtām tiks atmaksāta nauda par iegādātajām biļetēm uz maijā atceltajiem koncertiem un Pērnavas operas dienām. Pārējo vasaras festivālu programmas nemainīsies un jau nopirktās biļetes būs derīgas nākamgad, bet tie, kas vēlēsies, varēs saņemt atpakaļ naudu.

Informācija par biļešu atpirkšanu publicēta "Eesti Kontsert" tīmekļa vietnē "www.concert.ee".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu