Atklāts veids, kā viegli nomest liekos kilogramus, paliekot mājās, kad šķiet, ka viss jau izmēģināts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

“Lai notievētu, biju izmēģinājusi visu, ko vien var atrast internetā, bet šī ir pirmā metode, kas beidzot strādā, turklāt tas bija necerēti viegli,” tik pārliecināta ir Liene Soboleva (35). Viņa zaudējusi 18 (!!!) kilogramus, neapmeklējot sporta zāles un nedzerot tabletes. Arī Tu vari šo vasaru sagaidīt lieliskā formā. Uzzini, ko atklāja Liene, lai ātri atrīvotos no liekā svara.   

- Ko iepriekš darīji, lai notievētu?

Laikam jau nav tādas metodes, ko iepriekš nebūtu izmēģinājusi, lai notievētu. Pēc saviem ieskatiem centos ēst veselīgākus produktus. Ievēroju dažādas internetā atrastās diētas, kas solīja neticamus rezultātus. Parasti scenārijs bija viens un tas pats - īslaicīgi pa kādam kilogramam izdevās nomest, bet tad ātri viss atnāca atpakaļ. Neticēju, ka kādreiz pa īstam varēšu notievēt.

- Pastāsti – kā nolēmi sākt notievēt tieši tagad?

Skatījos uz sevi spogulī un sapratu, ka nu jau ir par daudz. Nejutos komfortabli savā ķermenī, šķita, ka augums ir kļuvis neproporcionāls. Viss liekais svars uzkrājās ķermeņa vidusdaļā - uz vēdera un gurniem.

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Biju dzirdējusi no draugiem un paziņām, diezgan daudz arī lasīju atsauksmes žurnālos un internetā. Atzīšos, ka jau sen gribēju izmēģināt, bet iepriekšējā negatīvā pieredze mani visu laiku bremzēja. Lai arī ar vilcināšanos, tomēr sapratu, ka man ir vismaz jāizmēģina.

Foto: Publicitātes foto

Lūk, ko tu saņemsi, piesakoties Stokholmas Diētai jau šodien:

● BEZMAKSAS konsultācijas

● BEZMAKSAS receptes un padomus, lai liekais svars nekad neatgrieztos

● Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!

Spied šeit un saņem individuāli tieši Tev radītu notievēšanas plānu

- Kā notika diētas ievērošana?

Aizpildīju testu un saņēmu savu progammu. Uztura plāna ēdieni bija garšīgi un sātīgi, bet pagatavošana pat ļoti vienkārša. Pirmais rezultāts, ko pamanīju – pēc nedēļas biju nometusi 4 kg un drēbes bija kļuvušas krietni brīvākas! Nebiju gaidījusi, ka rezultāts jau pašā sākumā būs tik iespaidīgs. Svara zudums tiešām bija acīmredzams un tas, protams, motivēja turpināt. Svarīgi, ka uztura plānu bija viegli ievērot - viss bija pateikts priekšā līdz sīkumam. Stokholmas diētas ievērošanas laikā nometu 12-13 kilogramus, kas pie mana sākotnējā svara - 67,4 kilogrami - likās gana pietiekams rezultāts. Taču neapstājos pie sasniegtā un arī pēc tam, kad beidzu ievērot diētu, turpināju ēst līdzīgi kā diētas laikā un gatavoju tādus pašus vai līdzīgus ēdienus, jo receptes bija palikušas no diētas. Man par pārsteigumu, rezultāti joprojām turpināja uzlaboties.

– Vai liekais svars nav nācis atpakaļ?

Patiesībā vēl ilgāku laiku pēc plāna iziešanas svars turpināja kristies! Mana vielmaiņa bija aktivizēta, un, vairs īpaši nepiedomājot, esmu zaudējusi kopumā 18 kg. Pa šo laiku esmu nomainījusi savu garderobi, jo drēbes bija kļuvušas daudz par lielu.

- Ko Tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt?

Tev tik vien kā jāsper pirmais solis – aizpildi svara testu un piesakies programmai! Tālāk jau viss būs vienkārši un viegli! Esmu šo diētu ieteikusi arī citiem, un manu rezultātu ietekmē to sākuši ievērot arī vairāki mani draugi, kuri tagad ir man pateicīgi.

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmDiet.com piedāvā – reģistrējies tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams Tavā Stokholmas diētas profilā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu