Jaunais Rīgas teātris iestudē brīvdabas izrādi Miera ielas ēkas pagalmā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Una Kupruka / LETA

Jaunais Rīgas teātris sācis iestudēt brīvdabas izrādi, ko izrādīs Miera ielas ēkas pagalmā, ar nosaukumu "Ķīniešu stāsti", liecina teātra ieraksts sociālajā tīklā "Facebook".

Paziņojumā norādīts, ka, pirms skatītāji drīkstēs atgriezties teātros, visticamāk, būs pārejas periods - šovasar vai pēc gada -, kura laikā publika varēs pulcēties brīvdabas izrādēs.

Jaunajā Rīgas teātrī top brīvdabas izrāde teātra pagalmā Miera ielā -  "Ķīniešu stāsti". Plānots, ka izrādes laikā teātra radošā komanda aicinās ielūkoties jaunas civilizācijas kalvē, kas jau no 2014. gada darbojas Ķīnā.

"Ambīcija ir izveidot jaunu cilvēku, kura rīcība balstīsies uz augstiem morāliem un ētiskiem principiem. Šo cilvēku mēs noteikti satiksim pēc pandēmijas beigām. Vai esam gatavi? Ieskats cilvēka grūtajā ceļā uz sevi. Ķīnas izgudrojums - ideāla sabiedrība, kuru regulē sociālo punktu sistēma," norādīts teātra "Faceboook" ierakstā

Izrādes radošo komandu veido dramaturģe Margarita Zieda, teātra mākslinieciskais vadītājs un režisors Alvis Hermanis, kā arī teātra aktieri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu