Liene Šomase akmeņu dziedinošo spēku ir pārbaudījusi uz sevis (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

​Dziedātāja Liene Šomase šopavasar laida klajā singlu “Tu esi kā kristāls”, un intervijā TVNET viņa pastāstīja, kāpēc viņas mūzikā ienākušas jaunas vēsmas.

“Pirmkārt jāsaka paldies augstākajiem spēkiem, ka man tika uzdāvināts atvaļinājums kopš 11. marta. Sapratu, ka šis laiks man ir jāizmanto priekš sevis, jo pirms tam gadu pēc gada veltīju darbam ar bērniem, studiju, uzņēmējdarbību. Esmu ļoti pateicīga šim laikam. Tas lika man saprast, ka jāstrādā pie jauna albuma. Noīrēju kādas telpas nomaļākā vietā un biju viena mežā. [..] Sapratu, ka gribu ko skaistu, jo man mīlestība vienmēr bijusi primārā dzīves uztvere. Paļaujoties uz augstākiem spēkiem, tapa šī dziesma. Drīz būs arī nākamais singls,” atklāja Šomase.

Par savu aizraušanos ar kristāliem viņa stāstīja šādi: “Kad sāku pētīt elpošanu, manā dzīvē ienāca kāda ļoti stipra sieviete. Man vienmēr patikuši akmeņi. Sāku pētīt tos.

Es zinu to, ka akmeņi ir ļoti spēcīgi un dziedinoši, esmu to pārbaudījusi arī uz sevi.

Kas attiecas uz dziesmu, “kristāls” tajā domāts kā jebkurš cilvēks, jo mēs visi esam kā kristāli. Tikai mēs paši varam apslīpēt sevi. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē padarīt skaistākus, spīdīgākus, cilvēcīgākus.”

Uz jautājumu, kā jaunais albums atšķirsies no iepriekšējiem, Šomase atbildēja, ka tos neplāno salīdzināt savā starpā: “Tas būs ļoti spēcīgs un dažādās valodās. To jūs dzirdēsiet, kad tas iznāks.”

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu