Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Uzzini, kas ir seksa maģija jeb kā, apmierinot sevi, var burties (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Vai tu zināji, ka pašapmierinoties var burties? Tam, protams, tic tās daiļavas, kuras masturbējot ir būrušās. To sauc par seksa maģiju. Tā ir sava veida mūsdienu burvestība, taču tai nav nepieciešama spica cepure, kristāli vai pat slota. Sieviete, kas to ir izmēģinājusi, atzīst, ka šī maģija ir izmainījusi viņas dzīvi, un pastāsta par šo īpatnējo rituālu medijam "Vice".

Es neteiktu, ka esmu ragana, es drīzāk esmu ateiste.

Es devos uz seksa maģijas rituālu marta sākumā - pirms Covid-19 pandēmijas Eiropā, un tas, ko es vēlējos, piepildījās.

Mana vēlme bija atvēlēt vairāk laika sev un justies mazāk vainīgai par to, ka palieku mājās. To es, loģiski, daru jau visu pēdējo mēnesi. Protams, šobrīd pasaulē ir globāla pandēmija, kas nozīmē, ka mums burtiski nav atļauts atstāt savas mājas. Bet tomēr.

"Jūs varat domāt par savām vēlmēm kā par burvestībām un savu ķermeni uzskatīt par templi," atklāj Londonas "Sievišķības tempļa" dibinātāja Eimija Vaita.

Tajā naktī viņa gatavojās palīdzēt veikt rituālu astoņām sievietēm, ieskaitot sevi, "apvienojot katras sievietes maksts spēku, lai panāktu kosmiskas pārmaiņas".

Mēs sapulcējāmies Londonas austrumu jogas studijā, kas ir iekārtota ar Skandināvijas stila mēbelēm un smaržoja pēc ārstniecības augiem. Tieši tāda smarža, kā jūs varat iedomāties, kā varētu smaržot vietā, kur tiek veikti seksa maģijas rituāli.

Pirmkārt, kas ateistei lika doties uz garīgas pašizaugsmes un maģijas rituālu?

Strādāju labi atalgotu darbu, draugi un ģimene mani emocionāli atbalsta, es melotu, ja teiktu, ka man vajag mainīt vai uzlabot dzīvi. Tomēr augstāk minētās lietas neatvieglo ikdienas dzīvi lielpilsētā.

Mani bieži nomāc skumjas un vientulība, un es ļoti daudz cenšos, lai kontrolētu savu garīgo veselību. Es regulāri neveltu sev pietiekami daudz laika. Es jūtos vainīga, ja kaut kur nedodos brīvā brīdī vai kādam atsaku tikšanos. Īsāk sakot, es droši vien varētu kaut ko darīt ar sava tempļa palīdzību.

Tāpat kā daudzi citi mileniāļi, arī es arvien vairāk tiecos pēc nekonfesionālas garīgas apgaismības.

Sekoju līdzi astrologu ieteikumiem un mēness fāzēm. Esmu sākusi nēsāt lēta akvamarīna kulonu. Es saku "namaste" un jogas nodarbības beigās pieskaros savai trešajai acij. Es zinu, izklausās nožēlojami!

Bet mani interesēja atbilde uz jautājumu - vai tiešām klitors, kas iestrēdzis nomācošā hroniskā piena sēnītē, starp maksts lūpām un kaunuma matiem, patiesībā var ietekmēt kosmosu? Kļūt par manu personīgo terapeitu?

Bija tikai viens veids, kā to noskaidrot.

Ārpus sarkanās rituāla istabas šaurajā koridorā es klausījos, kā sievietes tērzē par gaidāmo rituālu. "Es to darīšu atkārtoti, šoreiz ar nozīmīgāku nodomu," sacīja viena no viņām, iešņaucot kādu baltu vielu. Izrādījās, ka šī viela ir "rape", tā Anglijā ir legāla un to izmanto šamaņi prāta attīrīšanai.

Rituāla istabā atradās aplī izvietoti paklāji un segas, kas ieskāva ar rozā rozēm, svecēm, kristāliem un Ganēšas statuetēm rotātu "altāri".

Seksa maģijas rituāli - vismaz pēc Eimijas spriežot - ir hinduisma un Dienvidamerikas šamanisma sajaukts rietumu hibrīds.

Mēs izvēlējāmies vietas uz paklājiem, blakus novietojot ūdens un lubrikanta pudeli (kā tika norādīts mūsu instruktāžas e-pastā). Tad mēs uz altāra novietojām mazus piekariņus, lai pielādētu tos ar enerģiju un pēc tam ņemtu sev līdzi kā veiksmes talismanus. Blakus lielam, izliektam vibratoram es novietoju savu Zodiaka Lauvas kuloniņu.

Drīz vien kļuva skaidrs, ka pieskaršanās sev un buršanās būs ļoti neliela rituāla daļa. Vispirms mēs skaļi pateicām savas vēlmes, kas bija dažādas - no dziļas traumas atrisināšanas līdz mājas pirkšanai.

Es neesmu tā, kurai parasti nav ko teikt, bet doma par to, ka man ar bariņu svešinieču ir jādalās savos nodomos un vēlmēs, manī viesa satraukumu. Pienāca mana kārta, un man nācās pateikt, ka es vēlos veltīt vairāk laika sev. Jutos tik neērti, ka piemetināju sevis teiktajam klāt neērtu joku: "Un varbūt arī izbeigt koronavīrusa izplatību, jo kāpēc gan ne."

Pārējās "raganas" par šo fantāziju nesmējās, bet atbalstoši pasmaidīja, un kāda vēl piebilda: "Jā, tas ir iespējams."

Kas to lai zina? Varbūt mana burvestība (un simtiem zinātnieku ieteikumu) bija tas kosmiskais spēks, kas piespieda Borisu Džonsonu atteikties no ganāmpulkā iegūtas imunitātes stratēģijas cīņā ar Covid-19.

Pēc vēlmju atklāšanas pienāca kārta "Kundalini" nodarbībai un elpošanas vingrinājumiem. Eimija mums lika izmantot elpu, lai notīrītu jebkādu iesprostoto spriedzi mūsu "saknē", kas nozīmē dzemdi un maksts zonu, un es pēkšņi nevarēju pārtraukt domāt par gāzes palaišanu. Par laimi, tas nenotika, jo tas būtu absolūti nogalinājis atmosfēru.

Eimija vadīja mūs tālāk rituālā un lika iedomāties, ka mūsu galvas ar makstīm savieno neredzama caurule, un lika izelpot un ieelpot caur šo taisno līniju.

Strauja skābekļa uzņemšana man radīja reiboņus, bet es arī sāku just, ka asinis sāk pieplūst kaut kur citur.

Attīrījušās mēs nogūlāmies uz paklājiem un iegājām tantrisku pieskārienu rituālā - glāstot ādu ar pirkstu galiem "kā ūdeni" un skrāpējot un satverot to "kā uguni". Mums lika pieskarties sev tāpat kā mūsu ideālajam partnerim un skaidri iztēloties savu vēlmi.

Nebija skaidrs, kad mums vajadzēja sākt masturbēt, tāpēc es ik pa laikam uzmetu skatienu, ko dara mana kaimiņiene, lai pārbaudītu, vai es rīkojos pareizi.

Kolektīvā elsošana telpā kļuva arvien intensīvāka, un es sapratu, ka esmu uz pareizā ceļa. Līdzīgi kā jogas vai pilašu nodarbībās arī mūsu maģiskā sesija beidzās ar līķa pozu - guļot uz muguras ar aizvērtām acīm.

Pēc rituāla es vismaz nedēļu domāju, ka tas darbojās, taču ātri vien sapratu, ka mana papildu burvestība - apkarot Covid-19 - katastrofāli cieta sakāvi. Savukārt ar laiku citi mani nodomi sāka negaidīti piepildīties.

Lai nu kas, bet mana iekšējā trauksme tikai pieņēmās spēkā, kad saasinājās Covid-19 krīze. Taču tajā nedēļas nogalē pēc "raganu" sesijas es nolēmu sazināties ar vietējo garīgās veselības atbalsta dienestu, lai atzītos, ka man ir vajadzīga palīdzība un konsultācijas.

Nav skaidrs, vai šī rīcība ir saistīta ar maniem seksuāli kosmiskajiem spēkiem, taču tas bija pozitīvs impulss ar nenoliedzamu sasaisti ar manu burvestību - veltīt laiku sev.

Tagad, kad mēs visi esam spiesti fiziski distancēties, es jūtu, ka daru visas lietas, kuras apņēmos darīt rituālā. 

Ateists manī zina, ka sveces iedegšana, daži elpošanas vingrinājumi un masturbēšana jogas studijā, iespējams, neizraisīja pasaules apstāšanos, jo, kā mēs to labi zinām, to izdarīja pandēmija.

Bet mans tikko pamodinātais dzemdes templis zina, cik ļoti var izmantot šo šausmīgo situāciju, lai koncentrētos uz lietām, kam nekad iepriekš nebija laika.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu