"StenaLine" veiks prāmja reisu no Zviedrijas uz Ventspili

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rīgā no Vācijas ieradies prāmis ar repatriētajiem Baltijas iedzīvotājiem
Foto: Rīgā no Vācijas ieradies prāmis ar repatriētajiem Baltijas iedzīvotājiem Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vācijas prāmju operators "StenaLine" šodien veiks reisus Nīneshamna-Ventspils un Liepāja-Trāveminde, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā.

"StenaLine" reiss Liepāja-Trāveminde izbrauks plkst.4 un ieradīsies galamērķī 4.maijā plkst.7. Reiss paredzēts Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem un jūrniekiem, lai viņi varētu nokļūt darba vietā uz kuģa, kā arī personām, kurām ārlietu ministrs ir atļāvis izceļot no Latvijas.

Savukārt reiss Nīneshamna-Ventspils izbrauks plkst.9 un ieradīsies galamērķī šodien plkst.19. Reiss paredzēts LIAA iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem.

Ventspils pilsētas pašvaldībā aģentūru LETA informēja, ka pasažieriem Ventspils pilsētas teritorijā nebūs iespējas nekontrolēti apmeklēt ne degvielas uzpildes stacijas, ne veikalus - vieglās automašīnas konvoja pavadībā tiks izvestas ārpus pilsētas, lai novērstu Covid-19 izplatīšanās riskus. 

Valsts policija izvērtēs, kādos maršrutos tiks veidotas auto kolonnas un kā tiks organizēta ar prāmi iebraukušo pasažieru pavadīšana. Auto kolonnu plūsmas pavadīšanu Valsts policija organizēs sadarbībā ar Valsts robežsardzes un Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas darbiniekiem. 

Visie pasažieri uz prāmja jāaizpilda anketas, norādot savu galamērķi, apliecinot, ka viņiem nav saslimšanas simptomu, rakstiski apsolot 14 dienas pēc atgriešanās pavadīt pažizolācijā, kā arī ir informēti, ka apstāšanās veikalos vai degvielas uzpildes stacijās nav pieļaujama. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu