Strads: "Negrasos no Valmieras teātra aiziet nesmukā veidā" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Vāne un Imants Strads
Elīna Vāne un Imants Strads Foto: TVNET

Jau ziņots, ka Dailes teātri pēdējo nedēļu laikā satricinājis neliels skandāls par četru aktieru atlaišanu un divu Valmieras teātra zvaigžņu - Elīnas Vānes un Imanta Strada piesaistīšanu. Žurnāla "Ir" pēdējā numura intervijā Strads atklāj, ka negrasās no Valmieras teātra aiziet nesmukā veidā. 

Lai arī Strads nekomentē situāciju ap Dailes teātri, viņš atzīst, ka pārrunas ar Dailes teātri vēl nav noslēgušās, taču ir skaidrs, ka Valmieras teātri viņš pametīs.

"Valmieras teātra vadība ir informēta par manu aiziešanu, nevienu aiz deguna nevazāju," viņš saka intervijā.

Atgādinām, ka Strads Valmieras teātrī strādā vairāk nekā divdesmit gadus. Uzrunāta darbam Dailes teātrī ir arī Imanta dzīvesbiedre, Valmieras teātra vadošā aktrise Elīna Vāne, kura komentārus presei pagaidām nesniedz. 

Strads apliecina, ka ir apņēmies un apsolījies turpināt uz Valmieras teātra skatuves arī nākamajā sezonā spēlēt lomas, kamēr izrādes netiks noņemtas no repertuāra

"Negrasos aiziet nesmukā veidā, piečakarēt teātri un kolēģus,"

viņš saka.

Strads arī atklāj, ka mājvietu nemainīs un paliks dzīvot Valmierā. 

"Mēs ar Elīnu jau vairākus gadus atjaunojam brīnišķīgu māju Valmierā, vēsturisku un unikālu ēku. Remonts tikai tagad sāk iet uz beigām. Tā ir mūsu vieta, dārzs, terase," viņš komentē, piebilstot, ka pēc izrādēm Rīgā brauks uz Valmieru.

Elīna Vāne, Imants Strads un Ieva Puķe
Elīna Vāne, Imants Strads un Ieva Puķe Foto: Ieva Leiniša/LETA

Atgādinām, ka no Dailes teātra plānots atlaist četrus aktierus - Aiju Dzērvi, Mārtiņu Poču, Sarmīti Rubuli un Kasparu Zāli.

Pilnu interviju ar aktieri lasiet žurnālā "Ir".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu