Rīkos apsveikumu akciju "Samīļo mammu"

Egoiste
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Pandēmijas laikā šogad daudziem nebūs iespēja samīļot savu mammu klātienē un apsveikt Mātes dienā, tāpēc ReTV Ziņu dienests rīkos akciju valsts mērogā "Samīļo mammu", aicinot pārsteigt māmiņas ar video sveicienu televīzijā.

Lai vairotu prieku un patīkami pārsteigtu visas Latvijas mammas, televīzijas kanāls aicina veidot video sveicienus, kas šīs nedēļas laikā tiks pārraidīti kanālā ReTV un sociālajos portālos.

Daudzi iedzīvotāji atzinuši, ka ir noguruši no sociālās distancēšanās, tāpēc šobrīd jo īpaši pasargāt savas māmiņas aicina kanāla ReTV vadītāja Elīna Leimane: "Šis ir laiks, kad mums jābūt atbildīgiem, tādēļ aicinu tradicionālos apsveikumus aizstāt ar mīļiem video sveicieniem, pievienojoties komandas veidotajai akcijai "Samīļo mammu"."

Moderatore Solvita Stara atgādina, cik svarīgs var būt apsveikums: "Mammas zina, ka šī Mātes diena būs atšķirīga un daudzas nesaņems ierastos ziedus un apskāvienus. Taču viņas gaida, kaut klusiņām un neko nesakot, bet gaida."

Lai nosūtītu apsveikumu, nepieciešams nofilmēt video sveicienu, kas jāsūta uz kanāla ReTV redakciju (WhatsApp: 20108900, Facebook: retv.lv). Akcija sāksies 6.maijā un ilgs līdz šīs nedēļas beigām, 10.maijam.

Katra mamma ir pelnījusi apsveikumu televīzijas ekrānā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu